2777
2789
عنوان

بدبخت شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی تجربه ای داره میشه بگه خلقیات چه تغییری میکنه بعد از مصرف؟ من هیییییچی در موردش نمیدونم. هیچ ...

بزن گوگل کامله

مردمک چشم بزرگ میشه

پوست شل میشه

تنبلی

و..

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
اگه کسی تجربه ای داره میشه بگه خلقیات چه تغییری میکنه بعد از مصرف؟ من هیییییچی در موردش نمیدونم. هیچ ...

رف واسه جواب ازمایشش؟؟اگ نرفته بگومنم میخام بیام یاب بهونه بیرون رفتن خودتوبچسبون بروباهاش بنظرم حدداقل میفهمی دلیلشو ک انکارنکنه 

شوهر دوست من تریاک میکشید دوستمم میدونست .برای نمیدونم چه کاری رفته بودن آزمایش اعتیاد بدن . دوستم میگفت ۱ دونه تاید انداخت تو ظرف نمونش .نشون نداده بود اعتیاد داره

خدایا مرا آن ده که آن به   

آخه امروز قرار بود بره دوباره آزمایش بده. صبح بهش گفتم نمیری؟ گفت نه دیشب قرص میگرن خوردم یادم نبود. حالا چیکار کنم. یعنی انقدددر احمقه که زندگیشو نابود کنه؟ یه رفیق داره سرکارش که اون عوضی حرومزاده معتاده. انقدرم ذاتش خرابه که نمیتونه خوشی کسی رو ببینه

میگن قرص ال دی بخوره توازمایش نشون نمیده معتادی تریاکو

چ چیزا جلل اخالق خدانصیب نکنه واقعا😣تواین اوضاع اقتصادی ک نمیشه شکموسیرکرددیگه پول موادروازکجامیارن خاعک ب جامعه ی ماواقعا

آخه امروز قرار بود بره دوباره آزمایش بده. صبح بهش گفتم نمیری؟ گفت نه دیشب قرص میگرن خوردم یادم نبود. ...

شایدباهاش چیزی کشیده یازده بالاخدادانددرکل اجازه نده انکارکنه حتناجوابشوهرطورشده ببین