2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مادرشوهرم اینا خوابیده بودیم بعد میخواستیم فرداش بریم مسافرت شوهرم داشت لباساشو در میاورد هی مادرشوهرم داد میزد بخوتبین دیگ مگه فردا نمبخواین برین؟خلاصه ک ابرومون رو برد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
فقط لطفا رعایت کنید بچه مرد و ...  در سایت داریم والا اینجاحمام زنانه نیست که

از سال ۶۳ هستی تو سایت ؟ اون موقع مگه اصن شما بودی ؟ 

🤣🤣

ایشالا که منظورت ۹۳ بوده 😏

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

شوهرم اومد در آرایشگاه من و که دید از ذوق یادش رفت سویچ رو ماشینه در و بست یهو متوجه شد که ای واااای سویچ داخل مونده در قفل شده😂😂😂😂خلاصه اعصابش بهم ریخت کروات و باز کرد هرکاری میکرد نمیتونست باز کنه در رو.تا شانس آوردیم ماشین امداد خودرو رد شد متوجه شد اومد کمک کرد کلی هم خندیدن😂😂😂😂😂😂😂

از مدرسه اومدم خسته بودم رفتم خونه مادرشوهرم ... رفتم دستشویی صورتم و بشورم ... شوهرم حموم بود(نمیدونستم) ، در و باز کرد من و بوسید (لپم و) رفتم بیرون دیدم همه نگام میکنن میخندن... کف رو لپم مونده بود لعنتی دقیقا کنار لبم 🙋‍🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هیچی دیگ منم پروتر از این حرفا شروع کردم ک اه این چ صابونیه تو روشوییتون هرچی میشورم کفش از صورتم نمیره تابلوووو ها... من ک زیر بار نرفتم 😁😁😁

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ما اذدواج کرده بودیم رفتیم جنگل شب بخوابیم خانواده شوهر همه بودن قطاری خوابیدیم من و شوهرم پیش هم مردا پیش شوهرم زنا سمت من خلاصه پدر شوهرم رفت رو سرمون بخوابه داشته با گوشیش کار میکرده ماهم اصلا یادمون نبود زیر پتو بوس و لب و دست مالیو 🙈🙈🙈پدر شوهرمم داشت میدید یک دفعه پاشد با خنده رفت دستشویی صبح نمیدونستیم چطوری از زیر پتو بیایم بیرون 😆😆😆😆

از سال ۶۳ هستی تو سایت ؟ اون موقع مگه اصن شما بودی ؟  🤣🤣 ایشالا که منظورت ۹۳ بوده 😏

🤣🤣

والا ۵۰ درصد امضاشون نوشتن این کاربری دومشونه گفتم منم جا نمونم

کاربری دومم برا ۹۳ هست دیگه🤪

اخ اخ من همون شب عقدمون بعد از تالار اومدیم خونه پدر شوهرم اینا (با مهمونا)

من دسشویی داشتم اومدم تو خونه هیشکی نبود همه تو حیاط بودن. با اون لباسم ک تنها نمیتونستم برم ب شوهرم گفتم بیا کمکم کن دامنم و نگهدار.

خلاصه دوتایی رفتیم تو دسشویی یهو برادرشوهرم اومد دنبال ما میگشت 😐

شوهرم داد زد ما اینجاییم تو دسشویی😐😐

برادرشوهرم گف دوتایی باهام رفتین😓😓

شوهر خلم گف اره نیل تنهایی نمیتونست دسشویی کنه اومدم کمکش کنم😀😀

برادرشوهرم پوکیده بود از خنده گف ینی چی نمیتونه و تو رفتی کمکش  ینی تو داری زور میزنی نیل دسشوویی کنه 🤣🤣🤣🤣

خدایا مرده بودم از خنده و خجالت 🤣🤣

@پلنگ۱_صورتی  

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️