2777
2789
عنوان

ژل کلیندا پلاس برای رفع جوش 😬😬😬

51260 بازدید | 14 پست

بچه ها من مدتیه برای رفع جوشام از ژل کلیندا پلاس استفاده میکنم ، شبا قبل خواب میزنم به صورتم ، روز نباید زد چون نور آفتاب میخوره بهش میسوزونه یبار اینجوری شد صورتم ولی بعدش با پماد درست شد ... خیلی خوب بود برای صورت من ولی هنوز جوش دارم شما برای رفع جوشاتون از چی استفاده میکنین؟ از ژل کلیندا پلاس استفاده کردین ؟ تأثیر داشته برای شما؟ کسی روش طبیعی هم سراغ داره؟ 

ز غوغای جهان فارغ :) 

ناتینگ

من 7 ساله درگیرم. 

از کیلیندامایسین و اریترو مایسین و محلول های دست ساز دکتر ها بگیر تا انواع ماسک های خونگی مثل سفیده تخم مرغ و زردچوبه و... 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی از هیچکدوم تاثیری نگرفتی؟

نه

تاثیر هاشون موقتی بود. 

موقتا خوب میشد. اونم قسمتی از صورتم. مثلا پیشونیم هیچوقت خوب خوب نشده فقط جوش هاش کمتر شدن

20 روزه دارم ماسک سفیده تخم مرغ میذارم. اونم کمتر کرده ولی نه زیاد

من میخام کلیندامایسین بخرم خوبه؟ اونو بخرم یا اریترومایسین؟

اینیکه گفتی نمیدونم ولی کلیندامایسین خیلی خوبه. ولی زیاد و پشت سر هم نذار که پوستت بهش عادت نکنه چون بعدا دیگه جواب نمیده .

ز غوغای جهان فارغ :) 
من میخام کلیندامایسین بخرم خوبه؟ اونو بخرم یا اریترومایسین؟

من اوایل اریترو مایسین میزدم جوش هارو فوری خشک می‌کرد. اما جوش هام بهش مقاوم شدن دیگه خوب نمیشن

کلیندا هم همینطور

اما با توجه به اینکه زیاد سرچ کردم کیلیندامایسین قوی تر و معروف تره و مردم بیشتر ازش راضی ان

آها راجع به کرم پانژل هم تحقیق کن از هر دوشون قوی تره و میگن به سرعت جوش هارو درمان میکنه اما باید درست استفاده بشه چون باعث لک میشه 

ژل کیلیندا مایسین خوبه من بعد اصلاح میزنم یعنی بعد اصلاح ب هرجا بزنی جوش نمیزنه 

ولی خب نباید انتظار داشته باشی هرجوشی رو ازبین ببره 

فقط جوشی ک منشا عفونی و چربی پوست دار با این ژل ازبین میره

یا حسین(ع)❤️❤️❤️

آقا متخصصا خیلی راس میگن یه راهی واسه درمان جوش پیدا کنن پس این علمشون به چه دردی میخوره؟لامصب هیچ درمان دائمی و قطعی نداره منم حدود نه ساله درگیرم سالای اول فقط تک و توک روی پیشونیم بود بعد پیشونیم خوب شد از سن بلوغ به بعد روی لپام جوش میزنه تازه من عادت دارم جوشا رو دست کاری کنم و روی زخمای صورتمو بکنم واسه همین همش جای زخم رو صورتمه!

ناتینگمن 7 ساله درگیرم. از کیلیندامایسین و اریترو مایسین و محلول های دست ساز دکتر ها بگیر تا انواع م ...

سفیده تخم مرغ بخاطر باکتری زیادش جوش رو خیلی زیاد تر میکنه