2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

103 بازدید | 33 پست

من تقریبا ۱۲ روز بود به دلیل مشکل خطم نتونستم با نامزدم در ارتباط باشم الان بعد این همه روز امروز تونستم اس بدم بهش اونم فقط یه ساعت بعدش گفت دوستام زنگ زدن شب براشون غذا ببرم الانم تو راهم غذا رو سفارش بدم بعد بهم میگه اجازه هس برم؟منم خیلی سرد گفتم برو میگه جون من چیزی شده؟منم جوابشو ندادم الانم بغضم گرفته هی اشکمو پاک میکنم باز میریزه مگه من دل ندارم چقد فک میکردم باهم حرف بزنیم بگیم بخندیم اما چیشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اینکه ناراحتی نداره،هر آدمی نیاز داره گاهی با دوستاش باشه

یعنی بعد این همه مدت نمیشد بگه فردا شب یا پس فردا دقیقا همین امشب باید میرفت؟اصن من مهم نیستم دلش برام تنگ نشده؟

بعدم بهت گفته اجازه هست برم؟میتونستی بجای اینکه سرد برخورد کنی بگی که دلتنگ بودی وهستی،و دلخور میشی اگه باهات نباشه لازم داری وقت بیشتری به هم اختصاص بدین با سرد برخورد کردن شکاف ایجاد میشه

بعدم بهت گفته اجازه هست برم؟میتونستی بجای اینکه سرد برخورد کنی بگی که دلتنگ بودی وهستی،و دلخور میشی ...

رفته بود غذا سفارش بده تو راه بهم گفت اجازه هس به دوستاش هم گفته بوده میام اگه میگفتم نرو چه فرقی داشت همه برنامه هاشو درست کرده بود بعدشم تا گفتم برو خیلی شنگول گفت صبح زودمیام زنگ میزنم 

باید با نرمی و سیاست نامزدت رو به سمت خودت جذب کنی،اونوقت تورو اولویت اول قرار میده هرچند الانم هم د ...

چیبگم عاشقم بود هفت سال بعد هفت سال با دردسر تونست خونوادمو راضی کنه پسرخالمه ولی یه وقتهایی جوری رفتار میکنه انگار هیچی نیستم