2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 33 پست

مثلا فردا که اومدن،با روی باز پیشوازش برو باهاش حرف بزن بگو که دیشب کلا تو فکرت بودم دلتنگ بودم دوست داشتم کنارم میبودی باهم حرف میزدیم بعدش که دلش کم کم نرم شد بگو راستشو بخوای یه خورده دلخورم چرا باهام حرف نزدی دلم صدای تو رو میخواست ما میخواییم زیر یه سقف بریم باید اولویت زندگی همدیگه باشیم باید هوای همو داشته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا فردا که اومدن،با روی باز پیشوازش برو باهاش حرف بزن بگو که دیشب کلا تو فکرت بودم دلتنگ بودم دوست ...

تا جالا چن بار گفتم بعد عروسی ازین کارا خبری نیس میگه نه عزیزم الانم که میرم بخاطر اینه ک تو خونه خیلی دلم میگیره و میخام تو باشی توام که نمیشه باشی مجبور برم پیش رفیقام 😢😢😢

توی جمله هاتم از کلمات عشقم عزیزم مرد من استفاده کن اما اجازه بده اونم بهت ابراز عشق کنه کلمات دو طر ...

ازین لحاظ خیلی عالیه فقط همین رفیق بازی هاش کلافم میکنه منم فقط میشینم گریه میکنم

مثلا فردا که اومدن،با روی باز پیشوازش برو باهاش حرف بزن بگو که دیشب کلا تو فکرت بودم دلتنگ بودم دوست ...

در ضمن تو یه شهر نیستیم ففط از طریق موبایل در ارتباطیم و ماهی یه بار میشه بیاد شهرما

دوستاش چه جور آدمایی هستن آیا شناخت داری!؟

ادمای خوبین همکار هستن دکتورن یکیشون مجرده یکی دیگش هم نامزده ادمای بدی نیستن ازین لحاظ دلم قرصه که عملی و اینجور کارا نمیکنن فقط بگو بخند دارن 

اینا همه از دلتنگیه من حالت رو درک میکنم مطمئن باش وقتی که تو بهش فکر کنی اونم بهت فکر میکنه اینجاست ...

مرسی چقد خوب ادمو سر حال میارین خیلی حالم بد بود ممنون از کمک تون یکم اروم شدم