2777
2789
عنوان

بچه ها فقط قرص جلوگیری کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست
اسیر این لفظ کار بلدی ام واسه کسانی که رابطه مرتب دارن خیلی ریسکه، یکی ماهی یک یار داره اره، از طرف ...

خخخخ خب باید کار بلد بود دیگه اتفاقا منو شوهرم تقریبا هرشب نزدیکی داریم شده قرص خوردم و ب شوهرم گفتم راحت باش بازم کار خودشو کرده منم دیگه قرص نمیخورم دیگه عادت کرده 

ما 6 ساله میانگین هفته ای 3بار رابطه داریم و همیشه طبیعی بوده و با دقت😀 یعنی شدنیه!!! اما بخش دوم ...

ببخشید عزیزم پس قضیه پیش اب چی میشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ خب باید کار بلد بود دیگه اتفاقا منو شوهرم تقریبا هرشب نزدیکی داریم شده قرص خوردم و ب شوهرم گفتم ...

بچه هم دارید پس قضیه پیش اب چی میشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

نمیدونم والا

واسه ما که به خیر گذشته

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
نه ندارم و نمیخوام اخه تمام روشها ریسک دارن، اگه بخوای 100درصد باشه باید حتما از دو روش استفاده کنی

خب شاید مشکلی هست واقعا برای شما و همسرتون، برای کسانی که مستعدن اصلا این روش روش خوبی نیست

تمام روش های دیگه ریسکشون خیلی خیلی کمه

این یه جورایی اصلا روش حساب نمیشه

حالا ما هرچی بگیم

میگن کار بلدی میخواد😆😆😆

اخه این اصلا روش پیشگیری حساب نمیشه، 

من که تاحالا ریسک امتحانش رو هم نکردم، به نظرم بدترین اتفاق بچه دار شدن بدون برنامه ریزیه، 

ن نداریم اون خیلی درصدش پایینه ک معمولا روزای تخمکگذاری و سه روز بعدش نزدیکی نداریم روزایی ک امن نیس ...

خب پس نگین هر شب

این خودش میشه شش شب

خب برای بقیه هم غیر از این شب ها خیلی مشکلی نیست

اما‌ چون روزهای تخمک گذاری و برنامه ریزی کردن واسه رابطه داشتن خیلی معقولانه و قابل حدس نیست همه دل بزرگی نمیکنن و روش پیشگیری درست حسابی استفاده میکنن

صحبت بچه است

کم چیزی نیست

ن نداریم اون خیلی درصدش پایینه ک معمولا روزای تخمکگذاری و سه روز بعدش نزدیکی نداریم روزایی ک امن نیس ...

در ضمن بدون بچه هم نمیشه نظر داد

من همون بار اول باردار شدم

یکی‌رو میشناسم میگفت پنج سال از به قول شما روش طبیعی جلوگیری میکرد

اخرش که میخواستن بچه دار شن معلوم شد شوهره مشکل داشت و چندین سال طول کشید باردار شن

واسه ادم های نرمال اصلا اصلا روش خوبی نیست

گفتم تقریبا هرروز 

حالا فرقی نمیکنه منظورم یک‌بار در بیست و چهار ساعته

وقتی روزهای تخمک گذاری و قبل و بعدش رعایت میکنین پس حداقل شیش روز میشه

همه هم همین روزها باردار میشن دیگه

در ضمن بدون بچه هم نمیشه نظر داد من همون بار اول باردار شدم یکی‌رو میشناسم میگفت پنج سال از به قول ...

خب میگم ک یکی با داشتن دوتا بچه چهارده سال طبیعی جلوگیری کرده هیچکدومم مشکل نداشتن 

حالا فرقی نمیکنه منظورم یک‌بار در بیست و چهار ساعته وقتی روزهای تخمک گذاری و قبل و بعدش رعایت میکنی ...

اره خب ب هرحال این روش برام بهتره چون با کاندوم خیلی اذیت میشم و عفونت میکنم و قرصم ک میخورم گلاب ب روت بالا میارم 

خب میگم ک یکی با داشتن دوتا بچه چهارده سال طبیعی جلوگیری کرده هیچکدومم مشکل نداشتن 

نمیگم نمیشه

میگم روش عقلانی و معقولی نیست

مخصوصا واسه کسانی که حساب کتاب دارن تو زندگیشون

توی همین سایت چه قدر دیدین که میگن مثلا پنج سال جواب داد یکهوو باردار شدن