2777
2789
عنوان

بچه ها فقط قرص جلوگیری کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست
اره عزیزم

نه بابا نترس.جلوگیریه دیگه ای نمیخواد.

فقط حواست باشه مرتب بخوری وسطش ولش نکنی.

بعدم نثلا دوماه میخوری یه ماه نخور چون خوب نیست زیادیش

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم تا دوماه اول قرص استفاده کردم ولی الان سه ساله فقط طبیعی

طبیعی که اصلا امن نیست

من هیچ وقت جراتش رو نداشتم

چون اصلا تو همچین چیز مهمی نمیتونم ریسک کنم و بگم شد هم شد

طبیعی که اصلا امن نیست من هیچ وقت جراتش رو نداشتم چون اصلا تو همچین چیز مهمی نمیتونم ریسک کنم و بگ ...

طبیعی ینی چجوری

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
طبیعی که اصلا امن نیست من هیچ وقت جراتش رو نداشتم چون اصلا تو همچین چیز مهمی نمیتونم ریسک کنم و بگ ...

ن عزیزم کار بلد باشی اتفاقی نمیوفته من کسی رو میشناسم ک چهارده ساله طبیعی جلوگیری میکنه و دوتاهم بچه داره ی وقت فکر نکنید نازاست

ن عزیزم کار بلد باشی اتفاقی نمیوفته من کسی رو میشناسم ک چهارده ساله طبیعی جلوگیری میکنه و دوتاهم بچه ...

منک 6ساله طبیعی جلوگیری کردیم و اتفاقی نیفتاده!

دقت میخواد فقط!

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
ن عزیزم کار بلد باشی اتفاقی نمیوفته من کسی رو میشناسم ک چهارده ساله طبیعی جلوگیری میکنه و دوتاهم بچه ...

اسیر این لفظ کار بلدی ام

واسه کسانی که رابطه مرتب دارن خیلی ریسکه، یکی ماهی یک یار داره اره، از طرفی همیشه که بدن یه جور نیست، موضوع پیش اب هست، خستگی طرف هست، گاهی عدم هوشیاری کامل هست، داریم سر صدم ثانیه صحبت میکنیم

بعد این که نصف حواست به اینه که کی متوقف کنی و سریع عمل کنی خودش کلی از لذت رو کم میکنه

من که هیچ وقت همچین ریسکی نمیکنم، 

اسیر این لفظ کار بلدی ام واسه کسانی که رابطه مرتب دارن خیلی ریسکه، یکی ماهی یک یار داره اره، از طرف ...

ما 6 ساله میانگین هفته ای 3بار رابطه داریم و همیشه طبیعی بوده و با دقت😀 یعنی شدنیه!!!

اما بخش دوم خرفتون کاملا درسته، دوطرف لذت خیلی کمتری می برن

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
ما 6 ساله میانگین هفته ای 3بار رابطه داریم و همیشه طبیعی بوده و با دقت😀 یعنی شدنیه!!! اما بخش دوم ...

نمیگم شدنی نیست

میگم نمیارزه به هوای این که میشه ریسک کرد

من بار اول باردار شدم

همش پیش خودم میگم اگه یک دفعه از دستمون در میرفت چی میشد

شما بچه داری؟

نمیگم شدنی نیست میگم نمیارزه به هوای این که میشه ریسک کرد من بار اول باردار شدم همش پیش خودم میگم ...

نه ندارم و نمیخوام

اخه تمام روشها ریسک دارن، اگه بخوای 100درصد باشه باید حتما از دو روش استفاده کنی