2777
2789
عنوان

بچه ها فقط قرص جلوگیری کافیه؟

540 بازدید | 49 پست

من دو سال عقد بودم اگه خدا بخواد انشاله دو هفته دیگه عروسیمه تو این مدت رابطه داشتیم و از ک.ا.ن.د.و.م استفاده میکردیم ولی من هر ماه کابوس بارداری داشتم

همسرم دیگه بعد از عروسی نمیخواد ک از ک ا ن د و م استفاده کنه

من امروز پریود شدم قرص مارولین خریدم ک استفاده کنم قبلش سیپروترون کامپاند برای موعای زاعد صورتم میخوردم

حالا سوالم اینه میشه چقد ب مارولین مطمعن بود؟ فقط هر شب قرص رو بخورم کافیه و نگرانی نداره ؟ اون یه هفته که قرص نمیخوریم تا بسته ی بعدی نیازی به روش پیشگیری دیگه هست؟

خیلی ممنونتون میشم راهنماییم کنید . بووووسسسسس

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یه هفته از کاندوم استفاده کنین. 

قرص روش نسبتا مطمئنیه اما همه روش های بارداری چند درصد خطارو دارن یعنی تعجب نکن اگه با وجود قرص و حتی کاندوم هم باردار شدی اگه بخوای خیلی مطمین باشی میتونین از دوتا روش استفاده کنین مثلا قرص و طبیعی. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

اون یک هفته کاندوم استفاده کن بعدش چرا از کاندوم استفاده نمیکنه شوهرت اصلا قبول نکن قرص بخوری حجم زیادی هورمون وارد بدن خودت میکنی خییلی مضره ک روش جلوگیریت برای همیشه قرص باشه حداقل بعد عروسی طبیعی جلوگیری کن

اون یک هفته کاندوم استفاده کن بعدش چرا از کاندوم استفاده نمیکنه شوهرت اصلا قبول نکن قرص بخوری حجم زی ...

میگه دو سال استفاده کردم بسته دیگه استفاده نمیکنم

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
اون یک هفته کاندوم استفاده کن بعدش چرا از کاندوم استفاده نمیکنه شوهرت اصلا قبول نکن قرص بخوری حجم زی ...

تا شیش ماه اشکال نداره اصلا

دکترها مخصوصا خارج از کشور قرص رو بهترین روش میدونن