golkhanom مدیر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 14857 عنوان میکرودرم انجام دادم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 22 پست سلام دوستان ببخشید من امروز میکرودرم انجام دادم بعدش خرید داشتم یکساعت بیرون بودم هواهم افتاب بودم صورتمم ک چیزی استفاده نکرده بودم ضدآفتاب هیچی ؛حالا میخواستم بدونم ک ممکنه افتاب اسیب زده باشه؟الان صورتم خیلی قرمز شده ی جاهایی هم کبود ،نکنه لک بشه صورتم واسه همیشه ؟ 1398/05/09 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6869 ممنونم امشب میتونم ارایش بکنم یا نباید بکنم؟ پرسیدم یخ بزار فقط.. ارایش فقط کرم ضد افتاب تا ۲۴ ساعت همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
golkhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 14857 پرسیدم یخ بزار فقط.. ارایش فقط کرم ضد افتاب تا ۲۴ ساعت ممنونم یخو مستقیم بزارم روپوست ؟یابپیچم تو ی پارچه بعد بزارم ؟
memol(مامان_پوریا) عضویت: 1390/03/08 تعداد پست: 5946 پرسیدم یخ بزار فقط.. ارایش فقط کرم ضد افتاب تا ۲۴ ساعت میکرو برای جوشهای زیرپوستی خوبه؟چند جلسه باید انجام بشه؟اصفهان جای تمیز و با قیمت مناسب سراغ ندارید؟ 💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6869 میکرو برای جوشهای زیرپوستی خوبه؟ چند جلسه باید انجام بشه؟ اصفهان جای تمیز و با قیمت مناسب سراغ ندا ... میکرو درم برای لکهای حاصل از جوش خوبه برای جوش های زیر پوستی پاکسازی پوست انجام بدید همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
memol(مامان_پوریا) عضویت: 1390/03/08 تعداد پست: 5946 میکرو درم برای لکهای حاصل از جوش خوبه برای جوش های زیر پوستی پاکسازی پوست انجام بدید پاکسازی چطوریه؟ 💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6869 پاکسازی چطوریه؟ صورتتو بخور میدن یا با دستگاهیی پوستای مرده رو بر میدارن همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
memol(مامان_پوریا) عضویت: 1390/03/08 تعداد پست: 5946 صورتتو بخور میدن یا با دستگاهیی پوستای مرده رو بر میدارن مرسی 💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم