2777
2789
عنوان

بچها یعنی چرخ گوشتم سوخته؟؟؟!!

454 بازدید | 10 پست

امدم برا شام فلافل درست کنم یهو ده ثانیه کهر کرد چرخم یهو خودش خاموش شد

هر کاریش میکنم روشن نمیش۶

بچها چیکار کنم؟؟

برا کسی تا ب حال اینجور شده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ده ثانیه؟ من چرخ گوشتم زیاد کار کنه خودش خ میشه. بعد هم درست میشه. اگه بعد ده ثانیه هس حتما خراب ...

آره ده ثانیم نشد

سری قبل باهاش کهر کردم خیلی خوب بود

تازه بار سومه میخاستم استفاده کنم

خیلی ناراحتم.میترسم سوخته باشه

آره ده ثانیم نشد سری قبل باهاش کهر کردم خیلی خوب بود تازه بار سومه میخاستم استفاده کنم خیلی ناراح ...

احتمالا فیوزی چیزی داخلش هست که قطع شده

ولی اگه شوهرت سر در میاره بده ببینه یا ببر تعمیرکار یا دفترچه راهنماشو ی نگا بندار

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
آره ده ثانیم نشد سری قبل باهاش کهر کردم خیلی خوب بود تازه بار سومه میخاستم استفاده کنم خیلی ناراح ...

نسوخته بسوزه بو بدی میده 

فیوزش پریده 

یه دکمه ریز باید داشنه باشه زیرش اونو بزن دوباره روشن میشه

مواظب باش فقط 

گذشتن از تو آسون نیس....

منم اوایل ازداجم اینجوری شد یه بار بعد یکی دو روز خودش روشن شد دیگه هم مشکلی پیدا نکرده خدا رو شکر

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
زیر چرخ گوشتت و نگاه کن احتمالا یه دگمه ریز داره فیوزشه حتما اون پریده 

آره عزیزم همینه ک شما گفتی

خیلی ناراحت بودم

وای فای هم قط شد

دیگه شوهرم امد زیرش ی دکمه قرمز خیلی کوچیک بود زد درست شد

خیلی خوشحالم