اگه تو محیط کارتون یه همکار داشته باشید که مدام دنبال این باشه که خودشو نشون بده...یجوری جلوه بده که همه کارای مهمو فقط خودش انجام میده...کارایی که د رارتباط با رئیس و مردم هست رو موقع تقسیم بندی برای خودش ورداره و زود اعلامش کنه که نشه عوضش کرد(کارایی که میدونه متقاضی میاد سراغش و خواهش میکنه ازش و یجور انجام بده که فک کنن لطف کرده در حقشون)و سعی کنه کاری کنه که شما به چشم نیاید...به موقع هم لامصب خودشو مظلوم میکنه...خیییلییی بلده...در شرف طلاقه و هنوز طلاق نگرفته براش چنتا چنتا خواستگار میاد(که گمونم از طریق معرفی همکارا بوده)...کلا یه کاری کرده که انگار من وجود ندارم...شما باشید چیکااااار میکنید تورو خداااااا😩😩😩😩😩
موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارام درست و به موقع هست...منتها اصلا به چشم نمیام...باور کن یجوری شده که کاذایی که باهم انجام میدیم رو میان از اون تشکر میکنن...کاش مجبور نبودم.پیشش باشم
اون دقیقا بامن استخدام شده و بلد نیست اتفاقا ...تازه کارم هست...من یه سابقه کاری هم دارم...اون همینم نداره فقط پررئه و تظاهر فراوان میکنه...که متاسفانه توجه بقیه رو به خودش جلب کرده
باید رو توانایی های خودت کار کنی و نقطه ضعف اونو ب بقیه نشون بدی ک فک نکنن خ کامله
همکار من ب شدت دروغگو و ازخودراضیه ازینایی ک فک میکنن از دماغ فیل افتادن خداروشکر واس همه دستش رو شده منم رو تواناییام کار کردم همه میبینن شاید اون باهاش باشه ولی من روابط غمومیم و اخلاقم خ بهتر از اونه
خیلی سخته درکت میکنم خدا کمکت کنه ولی به نظرم باید خودتو به پرویی بزنی و کارت رو انجام بدی رو توانایی هات کار کن و اعتماد به نفس داشته باش. اینم از شگرد اون خانمه به نظرم داره جلب توجه میکنه
کارام درست و به موقع هست...منتها اصلا به چشم نمیام...باور کن یجوری شده که کاذایی که باهم انجام میدیم ...
من شاغل نیستم اما دیدم با خنده تیکه میندازن
مثلا بگو آفرین فلانی بیام ماساژت بدم
البته تیکم زیاد جالب نبود بیشتر فک کن ولی روشم خوبه😁
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812