2777
2789
عنوان

موهای زائد بدن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 7060 بازدید | 209 پست

من ژلت میزدم زیر بغلم سیاه شد الان پودر موبر  اوپلاسیون هم درد داره هم گناه هست لیز هم پول نیست همون موبر می مونه که اونم یه ماه هست استفاده میکنم ولی سیاهی زیر بغلم فرقی نکرده جای میزم خیلی خجالت میکشم😢😣😣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
از کی شنیدی و چه عوارضی؟ آنقدر خواص داره که نگو مخصوصا  نوره

جدی؟ مامانم که کلا مو نداره که به فکر منم باشه ، آجیمم که هنوز موهاش درنیومده خودم باید به فکر باشم 😑😂😂😂

ز غوغای جهان فارغ :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژلت میزدم زیر بغلم سیاه شد الان پودر موبر  اوپلاسیون هم درد داره هم گناه هست لیز هم پول نیست ...

از منم همینجوریه دقیقا ، زیر بغلم سیاه شده نمیدونم‌چکار‌کنم‌

لیزر برا کم موها خوبه.براماها پرموها که باید یکسره لیزر کنیم باید پولامونو حسابی جمع کنیم.من اپلیدی رو پیشنهاد میکنم.ولی برامنکه موهام خیلیی ضخیمه خیلی دردمیکشم استفاده نمیکنم.موم هم خیلی درد داره چون ریشه موهای من خیلی سفت وضخیمه.منم موندم واقعا مخصوصا به خاطر داروهای بارداری رشد موهام وچونم خیلی زیادترشده

من ژلت میزدم زیر بغلم سیاه شد الان پودر موبر  اوپلاسیون هم درد داره هم گناه هست لیز هم پول نیست ...

صلوات برا امضات فرستادم دعا کن این موهام خودشون پا در بیارن فرار کنن یا کلا بریزن 😂

لیزر برا کم موها خوبه.براماها پرموها که باید یکسره لیزر کنیم باید پولامونو حسابی جمع کنیم.من اپلیدی ...

آره واقعا ، یسری چیزام نمیتونم استفاده کنم چون در حاال اقدام ب بارداریم باید رعایت کنم 😑😑😑😶

من هنوز تو کف این که این زنای خارجی چرا انقدر پوست بدنشون براق و صافه انگار اصلا از اول خلقت مو نداش ...

دقیقا من هر وقت نگاه میکنم از خودم بدم میاد 😢همش با خودم میگم الان همسرم میگه زن من چرا اینجوری هست بقیه تو فیلم این همه پوستشون مثل  اینه صاف بدون مو😕😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خواص نوره در طب سنتی عبارتند از :

ضد سرطان

100 درصد طبیعی

درمان کم خونی

بزرگ شدن غده آدرنالین

لطیف و شاداب کننده پوست

درمان بواسیر

درمان لک های برص

جلوگیری از ایجاد موی زیر پوستی

از بین برنده قارچ پوست

درمان لاغری شدید

درمان درد مفاصل

درمان جوش صورت

درمان سیاهی سر زانو

درمان ترک پاشنه

درمان عفونت رحم

درمان سودا

نور چشم را زیاد می کند

پیشگیری از سرطان سینه

ازدیاد دهنده شحم کلیه

تقویت نیروی جنسی

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
پودر مو بر که فرق چندانی با ژیلت نداره هم زود درمیاد هم زبر🤔 لیزرم میگن بعد از دو سه سال برمیگرده ...

آره دقیقا منم میترسم لیزر کنم پولم بره تو اب جوی ،😑😑😑

جدی؟ مامانم که کلا مو نداره که به فکر منم باشه ، آجیمم که هنوز موهاش درنیومده خودم باید به فکر باشم ...

من از وقتی که پودر می ذارم هم دیر در میاد هم نازک شدن موها

پوست رو هم روشن میکنه

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋