2777
2789
عنوان

دوستان گلی که علاقه مند به یادگیری علوم دینی هستند....

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 192 پست
بانو جان هزینه مهدکودکش تقریبا چقدره

معمولا زیاد نیست یه هزینه جزئیه.باید از همون حوزه ای که قبول میشید بپرسید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من اصفهانم.اطلاعی از حوزه تهران ندارم.با مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تهران تماس بگیرید.

سلام عزیزم.

چقدر گشتم تا این تاپیک رو پیدا کردم.

میشه لطفا سوال های من رو جواب بدید🙏🙏

من اهل اصفهانم.

۲۷ سالمه.

خیلی دلم میخواد برم حوزه،

الان میتونم ثبت نام کنم؟

اصن واجد شرایط هستم؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم؟

از کجا شروع کنم؟

هیچ اطلاعاتی ندارم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. چقدر گشتم تا این تاپیک رو پیدا کردم. میشه لطفا سوال های من رو جواب بدید🙏🙏 من اهل اص ...

سلام همشهری😊

ظاهرا زمان ثبتنام سال تحصیلی جدید تموم شده،الان زمان مصاحبه است و سال تحصیلی هم از نیمه شهریور شروع میشه.

با سن شما باید حداقل دیپلم داشته باشید.التزام به امور شرع و رعایت ذی طلبگی و قبولی درمصاحبه از شرایطشه.

حوزه النفیسه خوبه.بهترین حوزه مجتهده امینه که دیگه سطح دو نداره‌.من ورودی آخر بودم

احتمالا از بهمن یا اسفند فراخوان ثبتنام میدند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام همشهری😊 ظاهرا زمان ثبتنام سال تحصیلی جدید تموم شده،الان زمان مصاحبه است و سال تحصیلی هم از نی ...

دیپلم دارم(ولی دیپلم فنی،یعنی پیش دانشگاهی نخوندم)

التزام به امور شرع یعنی چی؟

رعایت ذی طلبگی منظورتون همون چادر سر کردنه؟

خب اگه حوزه النفیسه دیگه ورودی نداره پس من کجا برم واسه ثبت نام؟

یعنی تا بهمن ماه دیگه هیچکاری نمیتونم بکنم؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دیپلم دارم(ولی دیپلم فنی،یعنی پیش دانشگاهی نخوندم) التزام به امور شرع یعنی چی؟ رعایت ذی طلبگی منظو ...

مهم مدرک دیپلمه نه پیش دانشگاهی

یعنی مقید به نماز و احکام شرعی باشید.پوشش مناسب داشته باشید

عرض کردم مجتهده امین ورودی نداره.

مدرسه النفیسه،مدرسه خوبیه.میتونید این مدرسه رو انتخاب کنید به عنوان محل تحصیل

باید صبر کنید تا دوباره ثبتنام کنند.

اما یه تماس با مرکز مدیریت خواهران بگیرید و با قسمت آموزش صحبت کنید.ببینید نمیشه کاری کرد برای امسال

شماره رو از ۱۱۸ بگیرید

مهم مدرک دیپلمه نه پیش دانشگاهی یعنی مقید به نماز و احکام شرعی باشید.پوشش مناسب داشته باشید عرض کر ...

خیلی ممنونم عزیزم.

خیلی بهم لطف کردی 😍😍😍

عزیزم واسه ی مصاحبه سابقه ی کیفری خانوادم براشون مهمه؟ ممکنه بخاطر زندان رفتن بابام منو رد کنن؟

تحقیقات محلی هم انجام میدن؟

شرایط ورود بجز چیزهایی که گفتید اینا هم هست؟

منظورم اینه که خب فرشته که نیستم اشتباهاتی در گذشته داشتم...

خیلی ممنونم عزیزم. خیلی بهم لطف کردی 😍😍😍 عزیزم واسه ی مصاحبه سابقه ی کیفری خانوادم براشون مهمه؟ ...

سلامت باشید.

این نمونه سوالاته که برای دوستان دیگه هم گذاشتم:

سوالات مصاحبه غالبا به این صورت هست:
از انگیزه و هدف سوال میکنند.نهایتا به چی میخواهید برسید؟
میزان علاقه رو میپرسند.اسم چند تا روحانی موفق..
ممکنه اسم چند تا کتاب یا آخرین کتابی که مطالعه کردید رو بپرسند.
از چه طریقی با حوزه آشنا شدید؟
سوالات دینی ساده مثل احکام نماز و روزه و طهارت یا اخلاقی و اعتقادی خیلی ساده و ابتدایی.مثلا نبوت و امامت که همه بلدیم.یا گناه بودن غیبت و جدل و....
سوالات سیاسی هم از ولایت فقیه و اهمیتش،نقش قوای سه گانه،نقش شورای نگهبان،مناسبت های مهم مثل اینکه دوازده فروردین چه روزی بوده میپرسند.
شما نقش هر یک از قوا،اهمیت وجود ولایت فقیه و مسائل کشور که روزانه از اخبار میشنویم رو به یاد داشته باشید.
ظاهرا باید معرف هم داشته باشید.اگر عوض نشده باشه شرایطش،به دو تا معرف زنگ میزنند و از خصوصیات اخلاقی و خانوادگی سوال میکنند.

ممکنه از شما از این موارد چندتا رو بپرسند

نگران نباشید.انشاالله که قبولید.

عزیزم من بخاطر بچه هام مجبورم حوزه هایی برم که نزدیک محل زنگیم باشه.

از بین این حوزه ها میشه بگین کدوم بهتره ؟

عزیزم من بخاطر بچه هام مجبورم حوزه هایی برم که نزدیک محل زنگیم باشه. از بین این حوزه ها میشه بگین ک ...

خمینی شهر هستید؟

اطلاعی ندارم از حوزه های خمینی شهر اما میتونم بپرسم

خمینی شهر هستید؟ اطلاعی ندارم از حوزه های خمینی شهر اما میتونم بپرسم

بله.

خیلی ممنونم  لطف میکنید بهم اگه یه پرس و جو بکنید و بعد بهم اطلاع بدید.

سلام عزیزم.

خوبی؟

منو یادتونه که واسه ثبت نام راهنماییم کرده بودید.

یه حوزه توی منطقه خودمون پیدا کردم که ثبت نام داره هنوز.

میشه شما که میشناسید لطف کنید یه پرس و جو کنید ببینید مدرسه ی خوبی هست یا نه؟

مدرسه فاطمیه خمینی شهر(میدان شهدا،خیابان مدرس)

سلام عزیزم. خوبی؟ منو یادتونه که واسه ثبت نام راهنماییم کرده بودید. یه حوزه توی منطقه خودمون پیدا ...

سلام عزیزم 

از دوستانم که خمینی شهر درس خوندند پرسیدم،گفتند خیلی تعریفش رو نشنیدند.

ظاهرا مدرسه فاطمه الزهرا،مدرسه خوبی باشه

سلام عزیزم کتب خوبی هستند.کتاب اخلاق معاشرت رو نمیدونم چه کتابی هست و در چه حدیه،تا حالا نخوندم. ا ...

سلام بانوی بی نشان عزیز

من یه مدت پیش راجع به معرفی کتاب در زمینه هایاسلام شناسی،مهدویت و خانواده دینی ازتون کمک خواستم،گفتید آخر هفته یادآوری کنم ک متاسفانه خودمم فراموشکارم الان دیدمتون یادم اومد،اگه براتون مقدوره بهم جواب بدید

ممنونم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
سلام بانوی بی نشان عزیز من یه مدت پیش راجع به معرفی کتاب در زمینه های اسلام شناسی،مهدویت و خانواده ...

سلام

درزمینه اسلام شناسی به شش جلد کتاب مقدمه ای برجهان بینی توحیدی شهید مطهری ،مفاتیح الحیاه آیت الله جوادی واسلام شناسی مرحوم آیت الله ابراهیم امینی واسلام شناسی شهید بهشتی مراجعه کنید.

در زمینه مباحث مربوط به خانواده به کتاب هایی نظیر عوامل استحکام خانواده از نگاه قرآن وحدیث آقای ری شهری، خانواده متعادل  دکتر شرفی ، خانواده برتر دکتر افروز، آیین همسرداری مرحوم آیت الله ابراهیم امینی و ازدواج مکتب انسان ساز مرحوم پاک نژاد مراجعه نمایید.

درزمینه مهدویت میتونید به کتاب هایی نظیر درسنامه مهدویت تالیف آقای خدا مراد سلیمیان،ظهور نور آیت الله سعادت پرور و امام مهدی موجود موعود آیت الله جوادی مراجعه نمایید درزمینه پاسخ به شبهات مهدویت هم به کتاب هایی نظیر موعود باوری آقای رضوانی ،دلیل روشن آقای آیتی وسی دی گل نرگس مراجعه بفرمایید

سلام درزمینه اسلام شناسی به شش جلد کتاب مقدمه ای برجهان بینی توحیدی شهید مطهری ،مفاتیح الحیاه آیت ا ...

واقعا ممنونم ازتون🌹🌹

انشاالله خدا بهتون خیر بده خیلی دنباله منابع معتبر بودم و کسی رو پیدا نمیکردم

فکر میکنم این زمینه فعالیتتون نیس ولی واسه فرزند پروری اسلامی هم کتابی میشناسید؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞