روش مزه دار کردن.
تیکه های مرغت با پوست باشه تا خشک نشن. با آب لیمو تازه و فلفل دلمه ای. پیاز. پودر سیر .پودر پیاز. آویشن نمک و فلفل و زعفرون و مایونز مزه دار کن چند ساعت بمونه
بعد بچین تو فر دااغ که از قبل ۱۵ دقیقه روشن کردی روش هم کره بگذار و وسط های پخت از کره و زعفرون و آب مرغی که روش جمع شده بمال به مرغ ها در نهایت گریل رو هم روشن کن تا طلایی شه
مدت زمان پخت بستگی به دمای فرت داره گازی یا برقی
برقی باشه زودتر آمادس
ولی از ۱۵۰ بیشتر نگذار که خشک نشه و حدودا دو ساعت میکشه