2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز رنده میکنم

و تکه های مرغ معولا رون

میزارم تو پیاز و آبلیمو بهش اضافه میکنم و نمک و فلفل و زنجبیل

یه ساعت میزارم تو یخچال

بعد میتکونمش و میچینمش توی سینی فر

دور تا دورشم کدو و هویج و فلفل دلمه ای میزارم

فویل میکشم

و سه ساعت تو فر

روش مزه دار کردن. 

تیکه های مرغت با پوست‌ باشه تا خشک نشن. با آب لیمو‌ تازه و فلفل دلمه ای.  پیاز. پودر سیر .‌پودر پیاز. آویشن‌ نمک و فلفل و زعفرون و مایونز‌ مزه دار‌ کن چند ساعت بمونه

بعد بچین‌ تو فر دااغ که از قبل ۱۵ دقیقه روشن کردی‌ روش هم کره‌ بگذار و وسط های پخت‌ از کره و زعفرون و آب مرغی‌ که روش جمع شده بمال به مرغ ها‌ در نهایت‌ گریل رو هم روشن کن‌ تا طلایی شه

مدت زمان پخت بستگی به دمای فرت‌ داره گازی‌ یا برقی

برقی باشه‌ زودتر آمادس‌ 

ولی از ۱۵۰ بیشتر‌ نگذار که خشک نشه‌ و حدودا دو ساعت میکشه

از یه روز قبل مرغو تو پیازو ادویه و نمک میخوابونم،بعد نیم پزش میکنم البته سلیقه ایه میتونی سالم بذاریش،شکمشو با مواد پر میکنم(پیاز،سیب درختی،خلال بادوم گردو زرشک)شکمشو میبندم میذارم گریل بشه بستگی ب درجه فرت داره من یه ساعت میذارم با صدو هشتاد درجه چون نیم پزم شده،وقتی پخت روشو یکم کره و زعفرون میزنم تا طلایی بشه،دوباره پنج دقیقه میذارم تا طلایی بشه،کره باعث میشه مرغ خشک نشه،میتونی یه کاسه آب تو فر هم بذاری بازم نمیذاره مرغ خشک بشه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹

اره.زیاد درست میکنیم.   البته  توی جوجه گردونش. رو بهت میگم  . مرغ رو تیکه تیکه کن  با روغن زیتون  و فلفل سیاه  و نمک بپوستس بمال و ابلیموی تازه . و توی سیخ گردون بچین  و دکمه رو بزن و ۴۵ مین بعدش  اماده است. با دمای  ۱۳۰. سانتیگراد. 

[QUOTE=99276884]کبابی[/QUOTE

با چند قاشق ماست یا سس مایونز دم کرده زعفرون ،پیاز و فلفل سیاه مزه دار میکنم بعد از دو ساعت آبلیمو و نمک میزنم میزارم تو فربا کمترین درجه که خوب بپزه ،باید زیر و رو هم بشن