آتی مدیر عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 1551 عنوان فیلم بازا یه سریال خوب معرفی کنید ببینم. | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست بچه ها من تازه گیم آو ترونز رو تموم کردم، حوصله م به شدت سر رفته، اگر سریال خوب و باحال میشناسید معرفی کنید ببینم.ترکی و کره ای نباشه لطفا🙏 1398/05/09 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya1220 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1797 تازه اولاشه فک کنم تو سی یا چهل باشه عشق و عاشقیه ی خورده مسخره ام هست مگه همون پرنده سحرخیز نیست؟ تعریفشو که خیلی شنیدم
kordishgirl عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 3152 من هنوز به فرار از زندان وفادارم😍😍😍😍😍 برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜. خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
mahya1220 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1797 آخه میخواستم فیلمی باشه که یکی دیده و خوشش اومده😆 مرسی گلم🌹 چه ژانری میخای؟
farzaneh1921 عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4842 چه ژانری میخای؟ بیشتر اجتماعی و تخیلی دوست دارم. البته زیاد فرقی نداره واسم فقط ترسناک نباشه. پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
mahya1220 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1797 بیشتر اجتماعی و تخیلی دوست دارم. البته زیاد فرقی نداره واسم فقط ترسناک نباشه. LegendThe notebookPianisخارجی اینا رو خودم خیلی دوس داشتم ایرانی هم زیرسقف دودی وملی وراه های نرفته اشهندی هم من زیاد میبینم رازی و ملودی کور رو دوس داشتم
farzaneh1921 عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4842 Legend The notebook Pianis خارجی اینا رو خودم خیلی دوس داشتم ایرانی هم زیرسقف دودی وملی وراه های ... دستت درد نکنه گلم. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹 پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
یsنa عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 660 مگه همون پرنده سحرخیز نیست؟ تعریفشو که خیلی شنیدم ن این اسمش عطر عشقه