آتی مدیر عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 1551 عنوان فیلم بازا یه سریال خوب معرفی کنید ببینم. | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست بچه ها من تازه گیم آو ترونز رو تموم کردم، حوصله م به شدت سر رفته، اگر سریال خوب و باحال میشناسید معرفی کنید ببینم.ترکی و کره ای نباشه لطفا🙏 1398/05/09 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلندرتپه عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1848 Fringe ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
یsنa عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 660 عطر عشقو تعریفشو زیادشنیدم میخام دانلودش کنم کلا چندقسمته؟ ارزش دانلودکردن داره؟یه خلاصه ازش میگی تازه اولاشه فک کنم تو سی یا چهل باشهعشق و عاشقیه ی خورده مسخره ام هست
wozhe عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 15 من فقط ترکی میگیرم دخترم،تلخ و شیرین،عطرعشق،ماه پیکر و.... استانبول ظالم وو هم دنبال ميكنيد؟
farzaneh1921 عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4842 بعله😊 سینمایی میشه معرفی کنی? پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5150 آشنایی با مادر،طنزه خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
یsنa عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 660 به منم چنتا فیلم سینمایی خوب بگید که بشه دانلود کرد. سی گیگ حجم هدیه دارم وقتشم کمه.😕 تخت گاز رو تازه اعلام کردن منم ندیدم اما تبلیغش ک عالی بودگرگ مبارز هم قشنگه خارجیه چینی و آمریکاییهونوم هم خیلی قشنگه Vonom
farzaneh1921 عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4842 تخت گاز رو تازه اعلام کردن منم ندیدم اما تبلیغش ک عالی بود گرگ مبارز هم قشنگه خارجیه چینی و آمریکای ... مرسی گلم پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
یsنa عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 660 استانبول ظالم وو هم دنبال ميكنيد؟ ن تا حالا ندیدم من شبکه های جیم رو تماشا میکنم واس سریالهای ترکی
مدوفیل عضویت: 1396/06/01 تعداد پست: 5642 سینمایی میشه معرفی کنی? بزن تو گوگل کلی سایت دانلود فیلم و سریال میاره، کارهای جدید هم دارهمثلا لاوین مووی و... اینا همه چی دارنسینمایی الان حضور ذهن ندارم اسم هاشون رو🙈
تنها021 عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1250 عطر عشقو تعریفشو زیادشنیدم میخام دانلودش کنم کلا چندقسمته؟ ارزش دانلودکردن داره؟یه خلاصه ازش میگی ماهواره ندارین؟؟ برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
farzaneh1921 عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 4842 بزن تو گوگل کلی سایت دانلود فیلم و سریال میاره، کارهای جدید هم داره مثلا لاوین مووی و... اینا همه چ ... آخه میخواستم فیلمی باشه که یکی دیده و خوشش اومده😆مرسی گلم🌹 پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
مدوفیل عضویت: 1396/06/01 تعداد پست: 5642 آخه میخواستم فیلمی باشه که یکی دیده و خوشش اومده😆 مرسی گلم🌹 Mbcpersia روی یاه ست، هرشب ساعت ۱۰ فیلم میذاره بعضی هاش خیلی خوبه اگه تکراری نباشه