2777
2789
عنوان

بیاین از خط قرمزاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 45 پست
ربطی به نه نداره مثلا به خودم میگم رفتم اصلا نه ظرف بشورم نه کار کنم ولی تو جو قرار میگیرم سفره جمع ...

انرژی درست میگه

خیلی زشته بری خونه مادرشوهرت و فکر کنی قوم شوهرت نوکر خانه زادت هستن

یه تکون به خودش بده آدم چیزی ازش کم نمیشه عزیزم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
عزیزم ربط داره....منتهی این نه رو ایندفعه باید به خودت بگی....البته اینکه کار بکنی بد نیست،اما اینکه ...

نه عزیزم واقعا بده توقع ایجاد کردم مادرشوهرم انقد پروو شده که ظرفا و میشورم میگه کی خشکشون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی درست میگه خیلی زشته بری خونه مادرشوهرت و فکر کنی قوم شوهرت نوکر خانه زادت هستن یه تکون به خو ...

عزیزم خیلی حس بدی بهم دست داده انگار کلفت گرفتن دوس دارم مثل مهمون برم بیام اونام اومدن کار نکنن 

انرژی درست میگه خیلی زشته بری خونه مادرشوهرت و فکر کنی قوم شوهرت نوکر خانه زادت هستن یه تکون به خو ...

من یه اعتقادی دارم که واسه خودم خیلی محترمه و اون اینه که با کارات برای دیگران توقع ایجاد نکن،همه چیز به اندازه،نه اونا رو نوکر خودت بدونی و نه کاری کنی که فکر کنن نوکرشونی و این کارت وظیفه هست

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘
من یه اعتقادی دارم که واسه خودم خیلی محترمه و اون اینه که با کارات برای دیگران توقع ایجاد نکن،همه چی ...

منم فکر میکردم میتونم تعادل حفظ کنم دیدم نه از بجایی به بعد دست خود آدم نیست

عزیزم خیلی حس بدی بهم دست داده انگار کلفت گرفتن دوس دارم مثل مهمون برم بیام اونام اومدن کار نکنن&nbs ...

نه جانم این جوری نمیشه

حتم دارم خودت برادر نداری

خیلی زشته یه بچه بشینه یه زن بزرگ دولا راست بشه جلوش

ولی خونه خواهرشوهر جاری و اینا هیچ اشکالی نداره کار نکن اونا هم اومدن کار نکنن

مادر شما مادرشوهر شما اصلا وظیفه ای ندارن توی خونه شما کاری انجام بدن

بزرگی و کوچیکی اگه رعایت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد توی خانواده ها

شما هم فردا مادر میشی پیر میشی عروس دار میشی 

از هر دست بدی از همون دست میگیری

با دوتا ظرف شستن چیزی از ادم کم نمیشه 

بهش فکر هم نکن

منم فکر میکردم میتونم تعادل حفظ کنم دیدم نه از بجایی به بعد دست خود آدم نیست

حقیقتش اینجوری نیست....بستگی به طرف مقابل هم داره که ظرفیتشو داره یا نه...وشما باید این توقع رو همون اوایل از خودت دور میکردی و اگه الان انجامش ندی میشی آدم بده که نسبت به اوایل اخلاقش تغییر کرده 

من یه اعتقادی دارم که واسه خودم خیلی محترمه و اون اینه که با کارات برای دیگران توقع ایجاد نکن،همه چی ...

صد درصد درسته حرفت

ولی یه ظرف شستن نوکر شدن نداره عزیزم

بالاخره کوچیک تره وقتی بره خونه مادرشوهرش باید یه کاری بکنه

زشته بشینه مادرشوهرش بیاره ببره بشوره و ...

این حرفتون تا جایی درسته که بقیه خانواده فکر نکنن تا شما رفتین کاری رو انجام بدین خودشونو بکشن کنار و پا رو پا بزارن و چای بخورن،این تجربه شخصی من هستش،البته که خانواده های فهمیده هم کم نیستن

نه جانم این جوری نمیشه حتم دارم خودت برادر نداری خیلی زشته یه بچه بشینه یه زن بزرگ دولا راست بشه ج ...

عزیزم اتفاقا برادر دارم عروسم داریم 

عروسیمون حتی تکون نمیخوره سفره رو هرجا نشسته باید پهن کنیم

مادرشوهرم تنها نیست یه خواهرشوهر مجرد سن بالا دارم که خودشو میزنه به اون راه بعد اونوقت من جان فشانی کنم اونم اصلا قدر نمیدونن دارم ظرف میشورم تو آشپزخونه نشستن دارن حرف میزنن واقعا زننده نیست

صد درصد درسته حرفت ولی یه ظرف شستن نوکر شدن نداره عزیزم بالاخره کوچیک تره وقتی بره خونه مادرشوهرش ...

عزیزم حرفمو اشتباه متوجه شدی،منم نمیگم وقتی رفتن کار نکنن و خودشونو معاف کنن و یه گوشه بشینن ....من حرفم اینه به اندازه کار کنن در حدی که کارهاشون تقسیم بشه،نه خواهر شوهر بشینه و از عروس توقع کار کردن باشه...بالاخره کار کردن دور از جون آدم رو نمیکشه اما این رفتار خیلی زشته که همه خودشونو معاف کنن چون عروس خانوم هست

عزیزم اتفاقا برادر دارم عروسم داریم  عروسیمون حتی تکون نمیخوره سفره رو هرجا نشسته باید پهن کنی ...

عزیز جان دقیقأ حرفم همینه...

عزیزم اتفاقا برادر دارم عروسم داریم  عروسیمون حتی تکون نمیخوره سفره رو هرجا نشسته باید پهن کنی ...

چرا قطعا هست

زن داداشتون هم با عرض معذرت خیلی بی فرهنگ هست

ولی این که بقیه بشینن شما کار کنی اصلا قابل تحمل نیست

فقط و فقط از مادرشوهرت توقع نداشته باش اونم چون مادره

اگه هرکسی دیگه میخواد خواهرشوهر باشه میخواد جاری باشه یا هرکسی دیگه اگه دیدی میشینه شما هم بشین

یا به زبون بگو فلانی من میشورم شما اب بکش و بشور و بیا این طرف

از اول هر جوری عادتشون بدی همون میشن... من تازه نامزد کرده بودم رفتم خونشون ا شدم ظرف شستم اصلا تعارفم نکردن ک نشورم فقط دیدم برادر شوهر مجردم میگه زشته اون ظرف میشوره... مادرشوهرم دیدم گفت نه بذار بشوره.. ک اون شد اولین و آخرین بار ظرف شستنم یبارم دیدم انتظار دارن من بشورم الکی گفتم وای  از ظرف شستن متنفرم. ازون موقع 5 سال و نیم میگذره.تو خونشون دیگه فقط در حد کمک ب سفره آوردن و جمع کردن کمک میکنم... من خیلی دوس داشتم مثل خونه مامانم باشم کار کردن آدمو نه از پا میندازه نه میکشه ولی خط قرمز من سواستفاده کردن و زرنگی کردنه.

آدرس پیج و کانال عروسک های بافتنی فانتزیم:ranginbaft68😊😊😊😊

یواش یواش کم کن کارایی ک میکنی بذار عادت کنن.دیگ مثل عروستونم نباش😉 همه چی در حد خودش.اونجوری ک خودت حس بدی نکنی حتی بهت بگن عروس بده مهم نیست.

آدرس پیج و کانال عروسک های بافتنی فانتزیم:ranginbaft68😊😊😊😊