2777
2789
عنوان

بیاین از خط قرمزاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 45 پست

مقدساتم  به نظرم مقدسات هرکی برا خودش قابل احترامه و کسی حق توهین و تحقیر و تمسخر نداره خودمم سعی میکنم هیچوقت اینکارو نکنم ولی بحث منطقی رو دوس دارم 

درک نکردن 

بی توجهی 

بی احترامییی این خیلیی مهمه 

و خب چون مجردم فعلا 

مساعل جنسی و درخواست های جنسی از طرف کسی که ادعای عشق میکنه 

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

دست بزن و بی احترمی. شوهرم اینها رو نداره. اما سری آخری دعامون که شد دست روم بلند کرد که من هم حسابی تلافی کردم.   ولش کردم رفتم خونه ی مادرم و تا زمانی که خودش نیومد دنبالم برنگشتم خونه. بچه ام رو هم گذاشتم پیشش. که از مهر مادری من سوء استفاده نکنه. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ خیانت لاس زدن با بقیه دخترا    

هر سه تاش خط قرمزهای من بود.... اما هر سه تاش سرم اومد.... الانم تمرگیدم زندگیمو میکنم.... چون چاره ای نبود متاسفانه....

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 

خیس بودن دمپایی دسشویی

خاموش کردن یا کم کردن درجه کولر

خوردن خوراکی هایی که برا خودم خریدم که موقع فیلم دیدنو کتاب خوندن بخورم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
توانایی نه گفتن معجزه میکنه..........

ربطی به نه نداره مثلا به خودم میگم رفتم اصلا نه ظرف بشورم نه کار کنم ولی تو جو قرار میگیرم سفره جمع میشه انگار یه انرژی میگه توام باید پاشی

وای آفرین خیلی دیوانه کنندس

میدونی احساسم در اون لحظه چیه؟؟؟؟دوست دارم یه کنترل بود که همه چیزو استپ کنه،دکمه توقف رو بزنم و هیچکس متوج نشه بعد آنقدر بزنمش تا ...

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘
ربطی به نه نداره مثلا به خودم میگم رفتم اصلا نه ظرف بشورم نه کار کنم ولی تو جو قرار میگیرم سفره جمع ...

عزیزم ربط داره....منتهی این نه رو ایندفعه باید به خودت بگی....البته اینکه کار بکنی بد نیست،اما اینکه واسه دیگران توقع کار کردن ایجاد کنی خیلی بده

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘