2777
2789
عنوان

کم کردن وزن تو5ماه💪💪💪

263 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها.من توبارداریم کلا30کیلواضافه کردم بچم که10ماهش شدرژیموشروع کردم.5روزعیداولین رور رژیمم بودشروع رژیمم103بودم امروز ورن کردم81.خیلییییی خوشحالم.همه مانتوشلوارای قبل بارداربم اندازم شده5کیلودیگه کم کنم ورن ایده عالم میشه.آخه قدم بلنده172سانته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه بگو چیکارا کردی؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

چقد زياد اضاف كردي😖ولي ماشالله به ارادت 

منم ميخام كم كنم بچم ٢٥/٦روزشه ١٤كيلو اضاف كردم اما قبل بارداريمم اضافه وزن داشتم ميشه رژيمتو بگي 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

منم ۶۶کیلو هستم باید بشم ۵۸کیلو قدمم ۱۶۵

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
منم ۶۶کیلو هستم باید بشم ۵۸کیلو قدمم ۱۶۵

منم بايد ٥٨بشم الان ٨٧/٦٠٠هستم😭😭😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من فقط پنج کیلو اضافه دارم اراده هم ندارم واس کم کردن مانتوهام اندازه نمیشه😫😫😫

مث منی

رژیم سخت.هررور1ساعت باشگاه1ساعت پیاده روی

این سخته؟من هر روز یه ساعت ایروبیک میرفتم یه ساعت بدنسازی بلکم بیشتر ولی وزنم استپ کرده این آخریا از چیزایی ک میخوردی بگو شام و ناهار؟