2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما 4 ساله عقدیم تا یکسال اول چیزی نداشتیم ولی خب نمیشد 4 سال پسش بزنم دیگ شد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
 وقت گیر آورده بودین مسافرت آخه جای این کاراس ما تنها تو خونه هیچ کسی هم نبود خونمون 

نخندیااااا اما من دوس داشتم بار اول یه جای آروم باشم اونم تو شمال نمیدونم چرا شمال بهم ارامش میده کلا😍😍😍همسرمم این موضوع رو میدونست 

بماند ک سفرم زهرم شد هیچ جا نمیتونستم برم راه رفتن ک هیچچچچ اما خاطره شد برام😅😅😍😍😍

وای منم گررررریه میکردم هنوزم یادم میفتم بهش میگم من قهرم باهات🤣🤣🤣🤣🤣 ما تو مسافرت بودیم😊😊😊آ ...

من بعد اولین رابطه یه حس احمقانه داشتم و گریه میکردمو می گفتم دیگه منو دوست نداری  

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

من یکماه نامزدی بودم اصلا دست نزد بعد ک عقد کردیم اوردم خونه شیطونی کرد ولی حس خوبی بود بعد 25سال یه مرد بهم دست زد خوب بود هیچ وقت یادم نمیره اون روز رو...ولی کار بد نکردیم تا شب عروسی

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله