2777
2789
عنوان

ایقد دوس دارم شوهرآیندم شبیه این باشه ک نگوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مردم براش ک<3

از خدا بخواه مردی رو نصیبت کنه که باغیرت...خوشتیپ و با ایمان و چشم و دل پاک باشه....عزیزم...

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
حرررف دلمو گفتی.....از مردای بی غیرت متنفرررررم😣😣😣😣

چرا مگه چیکار کرده؟اصلا کی هست؟چیکارست؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
پ چرا من روانیشم؟بنظرم خیلی جذابه خیلی ها

ازش خوشت اومده دیگه

ادم هرکیو دوست داشته باشه به چشمش خوشگل ترین و جذاب ترین میاد

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
سکته کنی یا نکنی همین که من گفتم میشه حالا ببین😂بعدم کجاش خوشکله این؟؟؟

خوشگل نیس مردونس

مرد ک نباید خوشگل باشه

اصن ی چیزه عجیبیه دلم میره براش

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

عزیزم پسره دماغشو عمل کرده بدنشم ک با پودر و این چیزا اینجوری شده قیافشم برو تو پیج خودش عکسایی ک از نزدیک گرفته ببین خیلی معمولیه 

لیاقت شما بیشتر از این چیزهاست

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
چرا مگه چیکار کرده؟اصلا کی هست؟چیکارست؟

کاری نکرده بابا...من عکساشو تو نت دیدم....خیلی زنش بدحجابه...وراحت جلو مردای غریبه شعر میخونن و میبوسن همو

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی