2777
2789
عنوان

تخمك گذارى

89 بازدید | 12 پست

يلام ميشه راهنماييم كنين من دوره هام معمولا ٢٧ و ٢٨ روزه هست ميخوام بدونم تخمك گذاريم كى ميتونه باشه ؟من روزاى ٧ و ١١ و ١٣و ١٦ و ١٨ از سيكلم اقدام داشتم برا باردارى و معمولا ديگه بعد از اين روزا از سيكل تزديكى ندارم ميخواستم بدونم درست دارم اقدام ميكنم تخمك گذارى مگه معمولا ١٤ روز قبل از پريود بعدى نيست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وطن جان يعنى بعد تر از روز ١٦ احتمال باردارى وجود نداره ؟يه جا خوندم نرشته بود ١٤ روز بعد از پاك شدن اقدام كنين ؟اخه ١٤ روز بعد از پاك شدن من ميشه ١١ روز تا پريود بعدى 

وطن جان يعنى بعد تر از روز ١٦ احتمال باردارى وجود نداره ؟يه جا خوندم نرشته بود ١٤ روز بعد از پاك شدن ...

خیلی کمه احتمالش مگر اینکه تخمک بعد روز 16 ب دلایلی نیوفتاده باشه ...نه همون روند قبلی رو ادامه بده درسته

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
Parizadh جان يعنى اشتباه اقدام كردم؟

اشتباه اقدام نکردی ولی معمولا تخمک گذاری تو روز ۱۴ پریوری صورت میگیره ک تو اون روز رو جا میذاری...معمولا میگن از روز ۱۰ پریودی تا روز ۲۰ ی شب درمیون انجام بدین

Parizadh اره درست ميگى اما من روز ١٣  سيكلم نزديكى داشتم كه اگه اسپرم ٢روزم زنده باشه پس روز تخ ...

آره همینطوره...شنیدم‌ ک اگ خود روز تخمک گذاری لقاح انجام بشه بچه پسر میشه اما اگ از قبل روز تخمک گذاری انجام بدین یعنی اسپرم مال روزای قبل باشه بچه دختر میشه