2777
2789
عنوان

وسواس

125 بازدید | 21 پست

سلام شما غسل کردنتون چقدر طول میکشه؟دیوانه شدم انجامش برام یه عذاب شده دلم میخواد زیردوش ازدست وسواسم فریاد بزنم یهو حالم ازهرچی احکانه بهم میخوره خوش به حال اونایی که هیچ اعتقادی ندارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار برو برا ینفر که مسئول پاسخگویی به احکام شرعیه توضیح بده 

تو امامزاده ها حرم امامرضا خانم هست 

اگه اشکالی داشته باشه بهت میگه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منم ی مقداری طول میکشه

‌چند وقتم هس تکرر ادرار دارم همه اش زیر دوش فک میکنم دسشوییم داره میاد.بلز از اول غسل میکنم.‌گاهی شده چهار بار غسل کنم بعد دیگه مث دیوونه ها میپرم بیرون. واقعا آدم داغون میشه. سعی کن اگه مث من مشکلی نداری بیخیال باشی. هر قسمت رو قشنگ آب بگیر و دست بکش بعد دیگه بیخیال شو.یکی احکام میگفت میگفتش حتی با ی تشت و ابر هم میتونی غسل کنی.خیلی سخت نگیر 

هرکس هر راهکاری داره بگه شاید خلاص بشم قبلنا اصلا گیرایی که حالا به غسل کردنم میدمو نمیدادم لعنت به ...

چقد طول میکشه مگه؟ب نظره من حتما برو روانپزشک و مشکلت و بگو وسواس سرماخوردگی نیس ک خود ب خود خوب شه رفته رفته گسترده تر میشه و کل زندگیتو درگیر میکنه  یکی از اشناهامون داشت درگیره این موضوع میشد ک رفت و الان بعده نه ماه دیدمش خیلی خووب شده 

یبار برو برا ینفر که مسئول پاسخگویی به احکام شرعیه توضیح بده  تو امامزاده ها حرم امامرضا خانم ...

انقدردفتر احکام واینا زنگ زدم پیش مشاوره هم رفتم ادم نمیشم که نمیشم خسته ام تابی نهایت 

انقدردفتر احکام واینا زنگ زدم پیش مشاوره هم رفتم ادم نمیشم که نمیشم خسته ام تابی نهایت 

وقتی پرسیدی گفتن اشکالی تو کارت نیست دیگه نه؟

توکل کن به خدا ازش بخواه اعمالتو قبول کنه سختش کن اینا حق الله خدا ارحم الراحمینه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.