2777
2789
عنوان

سریال بوی باران

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 96 پست
چقدر ازمرجان بدم میاد کجکی هم حرف میزنه فک میکنه خیلی جذابه

اره چرا انقد کج حرف میزنه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرای بد بد نکن بچه ام فقط شام دونفره میخواست همین    

اره واسه همین.میگفت شرعا و عرفا و اینکه سیمین.جون ک باشما زندگی نمیکنه   

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد@@@ خدای دانه های انار...!!!پسرم بهترین هدیه خدا
استینش که به خاطر حجابه. تو سریالا دست لخت مردارو نشون نمیدن. میترسن تحریک بشیم

بابا چه ربطی داره دست ارمان رو چرا  نشون میدن 

اره چرا انقد کج حرف میزنه 

کلا قیافش این مدلیه توهمه فیلماش 

ازچهره وبازیش خوشم نمیاد

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
استینش که به خاطر حجابه. تو سریالا دست لخت مردارو نشون نمیدن. میترسن تحریک بشیم

نه بابا فقط من این فیلمو دیدم که شهاب لباس اینطوری پوشیده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چمدونم دست ارمانه به نظرم .فرشته که زنده نیست فرشته رو بعدا توباغ کشتن ولی معلوم نشد کی کشتش و جسدش ...

نه احتمالا فرشته زنده اس فقط یه نقشه بود که سیمین دست از سر دوماده برداره 

یادته سیمین اومد نبض فرشته بگیره خدمتکاره جیغ کشید پس مطمئن نشد مرده 

هر جا هست پدر مرجان ازش خبر داره ولی فکر نکنم بدونن پولا کجاست وگرنه شهاب میکشتن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
نه بابا فقط من این فیلمو دیدم که شهاب لباس اینطوری پوشیده

من میگم دستش تتو داره بخاطر همین پوشیده کردنش