2777
2789

یه خانومه تاپیک زده بود که خونه مادرشوهرم پایینه و وقتی بعد شام میخواییم بریم خونمون پدر شوهرم و مادرشوهرم نمیزارن با شوهرم برم میگن به پسرشون تو برو بخواب زنت اینجا میمونه فعلا تو راحت بخواب میگفت کلا نمیزارن برم پیش شوهرم بخوابم

به خانومایی که با مادرشوهر همسایه ان یا قصد دارن باهم تو یه ساختمان زندگی کنن

تنهایی که اصلا نرن خونه شون با شوهرشون برن با شوهرشون در بیان بیرون 

تا اونا دخالت نکنن زیادم نرید هفته ایی یبار 

چی؟عروس رو نگه میداشتن خونه خودشون؟😀

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادما خودشون تعیین میکنن چطور باهاشون رفتار بشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

همه که اینطور نیستن خیلی مادر شوهرا خیر بچشون میخان‌و دوس ندارن از زناشون دور باشن نمونش مادر شوهر من دوس داره عروساش همیشه خونه باشن پیش شوهراشون اصلا هم‌دخالت نمیکنه 

الهی و ربی من لی غیرک

من قراره بدم طبقه بالا مادر شوهرم اینا ... اما مادر شوهرم اینجور نیس ... خیلی خوبه از طرفی مادر شوهرم نذاره من پیش شوهرم باشم شوهرم تحمل دوری منو نداره... وابسته اس بهم

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

الإنش كه دورم بيشتر از از دو سه روز در هفته ميريم ببين همسايه بشم چي ميشه 😂😂😂🌹🌹

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك