2777
2789
عنوان

نيازمند شير خشك هستم بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 72 پست
ماهی ده تا قوطی؟؟؟😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮 بچه دوماهو نیمه🥴🥴🥴🥴🥴 من دوقلو دارم ماهی پنج تا ن ...

دمت گرم چه كم مصرفن 

اره بابا ماشالا هر دو ساعت ٩٠ تا ميخوره 

حالا خودت حساب كن يه قوطي برا چند وقتشه نهايتا سه روز بعضي وقتام دو روز 

ولي بزرگه هفته اي يك قوطي بسشه 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ده تا قوطی؟؟؟😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮 بچه دوماهو نیمه🥴🥴🥴🥴🥴 من دوقلو دارم ماهی پنج تا ن ...

اشنباه کردم.هفته ای یکی و نصفی میخورن

پونزده ماهشونه.از اولم همین بود.یه وقت بیشتر یه وقت کمتر

غذاخور شدن ی ذره کمتر شد

همينو بگو بابا اينهمه بودجه هرسال دولت به ارگانهاي چرت مثل سازمان تبليغات اسلامي و وزارت ارشاد و ... ...

خب عزیزم چه فرقی داره چه بهداشت بده چه بهزیستی یه درخواست بنویسی ببری بهزیستی حتما کمک می کنن 

ان شاالله که مشکلت حل بشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
عزيزم من همه چي زندگيم عالي بود  يدفعه يه اتفاقي برامون افتاد بزور الان شكممونو سير ميكنيم ديگ ...

اب پای مرغ هم میتونی بدی

خیلییی خاصبت داره و قیمت پای مرغ بسته ایی ۳تا۵ هست

البته اگر باز منظورمو بد نمیگیرید و نفرین نمیکنید

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اشنباه کردم.هفته ای یکی و نصفی میخورن پونزده ماهشونه.از اولم همین بود.یه وقت بیشتر یه وقت کمتر غذا ...

هر دو نفر هفته ای یکی و نصفی؟

دختر من دو ماهشه و هفته ای دو تا و نصف می خوره

دمت گرم چه كم مصرفن  اره بابا ماشالا هر دو ساعت ٩٠ تا ميخوره  حالا خودت حساب كن يه قوطي ...

چند کیلوعه؟؟

بنظرم خیلیه

ینی حدود سیصدتومن فقط کوچیکه میشه

بچه های من ضعیفن ینی خودمو هلااااک کنم بیشتر از چهارتا نودتا در کل روز نمیتونم بخوردشون بدم

همينو بگو بابا اينهمه بودجه هرسال دولت به ارگانهاي چرت مثل سازمان تبليغات اسلامي و وزارت ارشاد و ... ...

عزیزم شیر خشک یارانه ای برای بچه های زیر یکساله که یا مادر کلا شیر نداره یا بچه با وجود شیر مادر وزن نمیگیره ، پسر بزرگتون از یکسال گذشته شاملش نمیشه پسر کوچیکتونم لابد مشکلی نداره اگر بخان اینجوری شیر خشک بدن باید به همه بدن چون خیلیا به بچشون شیر خشک میدن و واقعا الان شیر خشک قیمتش بالاست 

فرزندم،ازملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم.امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد. روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی    خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز. روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد
كجا برم  اخه به قيافم نميخوره حرفمو باور نميكنن

عزیزم بیا خصوصی چاره کار رو بهت بگم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
اب پای مرغ هم میتونی بدی خیلییی خاصبت داره و قیمت پای مرغ بسته ایی ۳تا۵ هست البته اگر باز منظورمو ...

من نفرين نكردم

ميگم اگه كسي ميتونه كمكم كنه اگه كمك نميكنه زخم نزنه حد اقل

بعله من به قيافم نميخوره محتاج باشم 

ادم تو اين دوره زمونه انگار حتما بايد ژنده پوش و سياه سوله و استخوني باشه كه بهش كمك كنن !!!

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
هر دو نفر هفته ای یکی و نصفی؟ دختر من دو ماهشه و هفته ای دو تا و نصف می خوره

بخدااااا

یک و نصفی یکم بیشتر ولی ب دوتا نمیرسه هیچ وقت.این وسط خیلی پیش میاد دورم میریزم یا خودشون دستشون برسه خشکش رو میریزن رو زمین.یا درست میکنم بخورن همه رو خالی میکنن رو زمین با دست پخشش میکنن

من نفرين نكردم ميگم اگه كسي ميتونه كمكم كنه اگه كمك نميكنه زخم نزنه حد اقل بعله من به قيافم نميخور ...

میگم منظورم اصلا این نبود رو حستب چه کسی

میگم قبلا اورگان خاصب به مردم اعلام کرده مولا میرسن به بچه ها

مثل ی دوره که میگفتن به هر بچه نمیدونم چقدر میدن بعد تولد

اینو پرسیدم

ولی شما منظور منو چیز دیگه ایی گرفتید

ایشالله حل بشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم