2777
2789
عنوان

ربودن نوزاد از بغل مادر😑

647 بازدید | 38 پست

شاهین صمدپور پست گذاشته یه نفر با لباس پرستاری خیلی راحت وارد محوطه شده و بچه رو از بغل مادرش وسط شیر خوردن مثل اب خوردن دزدیده

همه دوربینا از قضا اشکال داشته!! فقط یه دوربین تصویرش یکم مشخصه انقدر راحت رفت و امد کرده نه پرسو و جویی کردن نه کسی گفته تو کی هستی!!😨 اومد بچه مردمو که هزار ارزو براشت داشتنو برداشت و برد بمیرم برای مادر پدرش که میگفتن اوله زندگی دلمون خون شد خدا از با عث و بانیش نگذره خانوما تو رو  بخدا از بدو تولد چهار چشمی حواستون به جگر گوشهاتون باشه هیچ کجا دیگه امنیت نداره😢

وا

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی بوده دشمنی داشته باهاشون. بیچاره مادرش... بمسرم براش..

نه بابا انقدر ادمای ساده ای بدون بعید بود دشمنی باشه میگفت پوشک چندتا رو باز کرد بعد که دید بچه من پسره اونو انتخاب کرد

نه بابا انقدر ادمای ساده ای بدون بعید بود دشمنی باشه میگفت پوشک چندتا رو باز کرد بعد که دید بچه من پ ...

وای استغفرالله .

مو ب تنم سیخ شد چه ادمای پیدا میشن خدا ذلیلش کنه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

انشالا ك پيدا بشه

چقدر ساده بودن دنبالش نكردن پرستار همينجوري داده بهش نشسته رو صندليش!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم