دوستم خیلی آدم خوبیه واقعا از لحاظ فکری و اخلاقی خیلی دوسش دارم اما از لحاظ نظافت کلا خانوادگی کثیفن طوری ک اولین بار رفتم خونشون از شدت بو فقط میخواستم فرار کنم ، طبقه مالیشونم خیلی ضعیفه هم شغل هستیم یدونه دوره از این پولیا یه نفر بهم داده بود فقط روی لپ تاپم باز میشه به دوستم گفتم بیاد باهم اینو نگاه کنیم (چون توانایی خرید دوره رو نداره تو کارش هم خیلی ضعیفه و شرایط مالی بدی داره خواستم خودمو ک میخوام ارتقا بدم به اونم کمکی کرده باشم)
دیروز اومد دیدم پاچه هاش رو زمین رفت دسشویی سعی کردم نادیده بگیرم امروز رفت دسشویی دستاشو نشست اومد نشست ، سرش چرررب ، گذاشته بود رو بالشت باید رو بالشتی رو بشورم ، پاهاش خیلی بو میداد گفتم میشه رفتی دسشویی پاهاتم بشوری ، بنده خدا با اینکه شست بازم بو میداد خیلی زیاد ، دستشم دائم داخل موهای چربش بود بعد اشغالای زیر ناخنشو داشت تمیز میکرد میریخت تو خونه ...
واقعا نمیدونم چکار کنم خیلی دوسش دارم از طرفی من خیلی به تمیزی اهمیت میدم اون نمیده قرار شد فردا هم بیاد واسه دیدن این دوره ، امروز بهش گفتم موهات خیلی چرب شده (چون همه پوست سرش تو موهاش معلوم بود انقدرم چرب بود انگار خیسه) حالا مبگم نکنه دلش بشکنه ، از طرفی قبلا اصلا مسواک نمیزد بهش گفتم چند وقته مسواک میزنه و خیلی دندوناش تمیز شده ، نمیدونم این گفتن من باعث میشه دلش بشکنه یا باعث میشه تمیز تر بشه کمک کنید لطفاً