2777
2789
عنوان

ربودن نوزاد از بغل مادر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 38 پست
اره الان دیدم بچه ۱ روزه برده الان بچه ۲ ماهشه هنوزم پیدا نشده😭😭😭😭 دیگه تو این دوماه کلی بچه ...

وااای خدا لعنتش کنه

چه شوکی به بنده خدا مادرش وارد شده اونم بلافاصله بعد زایمان😦

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

فک کن با هزار بدبختی  بچه دار ادم میشه بعد  باید ترس اینم داسته باشیم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴ سال پیش پسرم که به دنیا اومد تو بیمارستان اون پرستاری که بچه رو بهم تحویل دادگفت هرکسی غیرازمن اومد اصلا وابدا بچه رو تحویلش ندید هیچوقت یادم نمیره همش نگران بودم نکنه قیافش یادم رفته باشه اون روزام یه بچه رو از یه بیمترستانی دزدیده بودن

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
انشالا ك پيدا بشه چقدر ساده بودن دنبالش نكردن پرستار همينجوري داده بهش نشسته رو صندليش!

چون تازه زایمان کرده یکم دیرتر پشت سرش راه افتاده که دیگه کار از کارش گذشته بوده فیلمشو دیدم دلم کباب شد😑

چون تازه زایمان کرده یکم دیرتر پشت سرش راه افتاده که دیگه کار از کارش گذشته بوده فیلمشو دیدم دلم کبا ...

احتمالا پيدا ميشه 

از دوربنيهاي مغازه هاي اطراف و ...

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
من ۱۴ سال پیش پسرم که به دنیا اومد تو بیمارستان اون پرستاری که بچه رو بهم تحویل دادگفت هرکسی غیرازمن ...

دستش درد نکنه که انقدر مسئولیت پذیر برده چون اینکارا سابقه داره که هیچ کجا امنیت نیست تازه خیر سرشون دوربین داشتن هنه از دم خراب و ویترین فقط یه تصویر مبهم هست

وااای خدا لعنتش کنه چه شوکی به بنده خدا مادرش وارد شده اونم بلافاصله بعد زایمان😦

اره خانم و همسرش کلی گریه میکردن

خانم دزده قشنگ اومده بچرو گرفته پوشکشون باز کرده 

۴ تا بچه بودن اون ۳ تا دختر بودن نبرده اینی که پسر بوده برده 

قشنگ سرم خانمارو چک کرده حتی سرم یکیو کشیده 

بعد بچرو برده 

دیگه نیورده 

تمام دوربینها هم قطع بوده فقط یکیش سالم بوده 

اونم تصویر توش واضح نیست

من مامان شدم🥲

اونایی که میگن چرا بچه رو داده بهش و چقد ساده بوده. انصافا شما بودید یکی با لباس پرستاری میاد ویزیتتون میکنه دارو میده میگه بچه رو ببرم کاراشو کنم ، میفهمید دزده؟ من انقدر رو مراقب بچه بودن حساسم ولی منم بودم ۱درصد شک نمیکردم چون مثلا بیمارستان نگهبانی داره مثلا رفتو آمد پرسنل اصول داره که توی این بیمارستلن جدی گرفته نشده

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
احتمالا پيدا ميشه  از دوربنيهاي مغازه هاي اطراف و ...

دوربین بیمارستان گرفته ولی خیلی واضح نیست زنیکه سره صبر رفته لباس پرستاریو عوض کرده چادر انداخته سرش گم و گور شده

دستش درد نکنه که انقدر مسئولیت پذیر برده چون اینکارا سابقه داره که هیچ کجا امنیت نیست تازه خیر سرشون ...

واقعا پرستارا باید همین جوری باشن به خصوص نوزاد چون قیافش تغییر میکنه چند وقت بگذره دیگه نمیشه پیداش کرد

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

همسایع ما میگفت که دوست دختر عمش نمی دونم یا دختر خالش دوقلو بچه داشته رفته عابر کالسکه بچه ها هم کنار پاش بوده تا اون لحظه که داشته باعابر ور میرفته برگشته دیده نه کالیکه نه پچه هاش الن فک کنم ۵سال میگزره انشال...خدا همه ی گمشده هارو به اغوش خانواده برگردونه با تن و جون سالم امیننننن

اونایی که میگن چرا بچه رو داده بهش و چقد ساده بوده. انصافا شما بودید یکی با لباس پرستاری میاد ویزیتت ...

دقیقا طفلی هنوز بیحال بوده بعد از زایمان از کجا فکر میکرد دیگه انقدر هردمبیل باشه