2777
2789
آره

چجوری تحمل میکنی منم شوهرم شصتیه. با اینکه پنج سال اختلاف سنی داریم احساس میکنم خیلی غرور داره.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمون دیگه! چرا گیر میدی, 😑 اون  روی غذا حساسه

بابا هر دفعه برمی گشتم

زورم میاد همه جاریام هر روز هر روز پلاسن خونه ماماناشون

خودم اینقد میرم خونه مامانش به خاطر خودش که دوس داره

بابا حالا من بعد از یک هفته رفتم خونه مامانم چرا احترام نمیذاره بیاد 

بعضی جاها مرد باید ادب بشه حساب کار بیاد دستش

هی هی باوا روغذا حساسه گیر میده قهر میکنه عزیزم کی میخای از شیر ببریش این هنوز شیرخوارس چندبار که به ...

من هرچی محل نمیدم این حساب مساب نمیاد دستش

راه کار جدید بده خواهر😁😁😁😁😁

چجوری تحمل میکنی منم شوهرم شصتیه. با اینکه پنج سال اختلاف سنی داریم احساس میکنم خیلی غرور داره.

دیگه اون فشار میده منم مجبور به تحملم چه کنم بچه دارم 

😁😁😁😁😁

ول کن بابا دل به دل مردا بدی میگن هانوادت رو از کوچک تا بزرگ سر ببر بیا بشو کلفت خانواده خودم.شوهر م ...

من همیشه گوش میکردم اینبارو بذار حالش جا بیاد

لووووس بیخود

یادش رفته چقد التماس کرد زنش بشم

باید حالشو میگرفتم بمونه ور دل مامانش نوشمک بخوره😁

بابا هر دفعه برمی گشتم زورم میاد همه جاریام هر روز هر روز پلاسن خونه ماماناشون خودم اینقد میرم خون ...

اوه تو توی هفته یه بار میری پیش مامانت! این به من میگی ماهی یه بار برو  و کم کم قطع رابطه کن.مامانمینا ده دقیقه فاصله دارن.

من همیشه گوش میکردم اینبارو بذار حالش جا بیاد لووووس بیخود یادش رفته چقد التماس کرد زنش بشم باید ...

آره کار خوبی کردی باید هرچندوقت یه بار ازین کارا کرد که یادشون باشه ما هم ننه بابا داریم و واسشون ارزش قایلیم وگرنه ببخشید فک میکنن بی کس هستی و واسه خودش میتازونه.