یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بذار باشه فردا که بیدار شد خیلی عادز باهاش حرف بزن مثلا قهر نیستی بعد که جوابت نداد شروع کن داد و بیداد که مادر من چشمش به در موند، تو دل یه مادر شکوندی،خوبه یکی با مادر خودت این کار کنه؟ بگو بخاطر تو فلان غذا پخت و...... بذار عذاب وجدان بگیرتش.بعد دیگه هیچی نگو.
وقتی میگه الان وقت شامه یعنی اشتیه! بابا چرا خودسر هستید وقتی میگه بعد از ظهر بیا برو دیگه&nb ...
چرا باید بره؟من خودم بارها شده رفتم خونه مامانم شوهرم گفته من نمیام منم تا اخر شب وایسادم بعد بابام رسوندتم . غلط کردن مگه کارمندشونیم ساعت کار برامون مشخص میکنن؟
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
آره کار خوبی کردی باید هرچندوقت یه بار ازین کارا کرد که یادشون باشه ما هم ننه بابا داریم و واسشون ار ...
شوهر منم بدش نمیومد دیر به دیر برم. ولی من هفته اس دو یا سه بار میرم. اتفاقا از صبح هم میرم بهش هم گفتم من باید زود برم کارهای مامانم رو بکنم وظیفه ام هست ناهار و شام هم درست کنم شب هم ظرفها رو بشورم جا به جا کنم بعد برگردم. گفت پس چرا خونه مامان من دیر میری گفتم چون مامان تو هست وظیفه خواهراته از صبح بیان . تو خونه مامان من ۸شب میای منم ۸شب میام طبقه پایین خونه مامانت
دوماه هم قهر کرد خونه بابام نیومد با اینکه باباش طبقه پایین ماست دوماه تمام پامو تو خونه شون نذاششتم
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش