2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان مهدیه تهران

459 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من هفته ۳۴ ام هنوز نرفتم برا تشکیل پرونده و بیمارستان و اینا ..میخاستم بدونم بیمارستان مهدیه کسی زایمان داشته یا اطلاعی داره از رسیدگی و برخورد پرستارا یا نه...مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم فقط تمیزه

بااین که من خوب زایمان کردم و راضی بودم چون خودم خوش زا هستم .اصلا توصیه نمیکنم خیلی هرکی هرکیه انواع و اقسام دانشجو میان بالا سرت سروته نداره

من از نادونی وبه فکر چیب شوهر بودن رفتم دولتی که الان پشیمونم

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

شما کی زایمان کردی

من دوتا دوتا شم مهدیه10سال پیش که خیلی خوب بود به خاطر همین بچه دومم رفتم اونجا4سال پیش که بسیار بد بود فقط شانس آوردم نیم  ساعته زایمان کردم

ولی خداییش خیلی تمیزه

من دوتا دوتا شم مهدیه10سال پیش که خیلی خوب بود به خاطر همین بچه دومم رفتم اونجا4سال پیش که بسیار بد ...

تازگیا اطلاعی نداری از رسیدگیشون؟ب نظرت من چجوری باید بفهمم الان خوب شده یا نه

دفعه اول خود متخصص زنان و استاد دانشگاه شونم دادم با انترن ها بالا سرم بود ولی دفعه دوم فقط یکی دوبار اومدن سر زدن رفتن وفقط دانشجو بالا سرم بود

خودشونن باهم درگیر بود هر دقیقه یه سال بالای میرپرید به سال پایینی 

تازگیا اطلاعی نداری از رسیدگیشون؟ب نظرت من چجوری باید بفهمم الان خوب شده یا نه

چند روز پیش دختر خاله دوستم اونجا سزارین کرد و اومد خونه صحیح وسالم دیگه نمیدونم راضی بود یا نه

باشه گلم مرسی ک اومدی❤

به فکر جیب شوهر نباش خواهر برو یه بیمارستان نیمه خصوصی با خیال راحت سزارین کن تو اشتباه منو انجام نده

به فکر جیب شوهر نباش خواهر برو یه بیمارستان نیمه خصوصی با خیال راحت سزارین کن تو اشتباه منو انجام ند ...

من خودم میخان طبیعی زایمان کنم ولی از بیمارستان و پرستاراش میترسم هزینه هام الان خیلی سنگین شدن نمیدونم واقعا چیکار کنم