2777
2789

خداروشکر ک خوبن همیشه گفتم خداروشک ک بخت اقبال سرنوشت من خوب نبود ولی اونا خوشحال خدشبخت باشن همچنین دخترم

ولی برا خودمو دخترم خیلی غصه میخورم همش خونه بخاطر بی پولی ن رستورانی ن کافه نه خرید ...بخور نمیر زندگی روزای تکراری تفریح نداریم هیچجا نمیریم شوهرمم ادم بیخودیه ب فکر ما نیست

برا خودمو دخترم ناراحتم 😓نمیدونمم چکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت یک کاری جور کن لااقل پول تفریح دخترت جور بشه با هم برید پارک هواخوری بستنی بخورید

ما هم دقیقا تو شرایط شماییم اسی واقعا درکت میکنم 😔

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

منم براشما ناراحت شدم ولی ای کاش اصلا خودتو با خواهربرادرات مقایسه نکنی بی دلیل نسبت بهشون بد میشیمن ...

چرا دنیا اینقدر ناعادلانه هست؟! تو یه خانواده از یه پدر و مادر بعضی خواهر و برادرها خوشبخت میشن بعضیا نه!

چرا دنیا اینقدر ناعادلانه هست؟! تو یه خانواده از یه پدر و مادر بعضی خواهر و برادرها خوشبخت میشن بعضی ...

بیخیال کاش منم خواهرام خیلی خوشبخت بشن منکه زیاد بختم خوب نبود

فقط زندگی دوستای قدیممو میبینم همکارامو میبینم حسرت میخورم 

میگم کاش خواهرام مث من نشن

عزیزم الان واقعا زندگی ها سخت شده و درآمد ها کم و گرونی 

خدا تو شکر کن لااقل خواهر برادرتون وضع مالیش خوبه،آدم فامیل پولدار داشته باشه بهتر از اینه که دور و اطرافش بی‌پول باشن،خدا رزق و روزی شما رو هم زیاد کنه

سعی کن نماز صبح هاتو حتما بخونی من خودم تجربه کردم که میگم زیاد ذکر یا رزاق یا غنی با وسعی بگو

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها