2821
2789
عنوان

اگه یکی بگه شوهرت ازت سرتره...

2762 بازدید | 68 پست

اگه یکی بهتون بگه شوهرت از نظر قیافه ازت سرتر چکار میکنید؟ چی جواب میدید؟

خب شوهر من از نظر خودم زیباست ولی بدم میاد بقیه میگن ازت سرتره 😡😡 

اونم از نزدیکترین ادمای زندگیم 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه نکردم 😂ولی اگر بگن میگم مرسی 😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

باعث افتخارمه .

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بگو اره دیگه خوشگلا خوشگل پسندن دیگه! مام خوشگل پسند کردیم ! شوهرمو چشم نزنی تو چشات شوره ! حسودیت ش ...

اخه به خالم که نمیتونم اینجوری بگم 😭😭

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
2825
2823
2791
2779
2792