2777
2789
عنوان

ماماناي با تجربه

276 بازدید | 13 پست

سلام دوستان، يكي از دوستام ازم كمك فكري خواسته، ي بچه تقريبا ٧ ساله دارن و ميخوان راجب تفاوت دستگاه تناسلي دختر و پسر بهش توضيح بدن، تجربه، پيشنهاد، كتاب، هر چيزي كه فكر ميكنين بتونه كمك كنه ميشه معرفي كنيد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز بچه ندارم ولی همش تو فکر اینم که این قضیه رو چطوری باید به بچم توضیح بدم در آینده

مخصوصا وقتي بچه دوم بخواد به دنيا بياد كه جنسيتشم فرق داشته باشه، ممكنه بچه براش سوال پيش بياد خوبه ادم امادگي داشته باشه 

مخصوصا وقتي بچه دوم بخواد به دنيا بياد كه جنسيتشم فرق داشته باشه، ممكنه بچه براش سوال پيش بياد خوبه ...

آره واقعا

بهرحال میبینه بچه

کلا تربیت جنسی بچه خیلی کار دقیق و سختیه

ولی حالا کار نداریم پدر مادرای ما هیچی بهمون نگفتن و یاد ندادن،،، اتفاق خاصیم نیفتاد همه چی هم خودمون به وقتش فهمیدیم😁

فقط یکم جا خوردیم و شوکه شدیم و ی سری خطراتو خدا از سرمون گدروند البته🤣

🌷

من یه دختر هفت ساله دارم،الانم باردارم و پسره،برا دخترم توضیح دادم که اندام جنسی «به زبون کودکانه جای جیش»پسرها با ما خانمها فرق داره،همینجور که مردا سبیل و ریش دارن،صداشون با ما فرق داره،قدرتشون بیشتر و حتی طرز لباس پوشیدنشون و......خیلی خوب پذیرفت و دیگه اصلا سوالی نپرسید

من یه دختر هفت ساله دارم،الانم باردارم و پسره،برا دخترم توضیح دادم که اندام جنسی «به زبون کودکانه جا ...

خوبه بچه اينجوري قبول كنه ولي پسر اينا از اون وروجكاست كه ي سوالايي ميپرسه ادم مغزش سوت ميكشه، منم فكر ميكنم به خاطر همين موضوع ميخوان امادگي داشته باشن 

آره واقعا بهرحال میبینه بچه کلا تربیت جنسی بچه خیلی کار دقیق و سختیه ولی حالا کار نداریم پدر مادر ...

ما مظلوم بوديم بابا مگه ميشه حريف بچه هاي اين نسل شد 😂😂😂

[QUOTE=99179494]آره گفتنش که باید گفت تازه تو سن پایین تر یعنی شما دخترت تا هفت سالگی نمیدونست؟ بنظر من تو بازی ب ...[/QUOTزودتر بهش گفته بودم،وقتی باردار شدم و متوجه شدیم پسره دوباره گوشزد کردم