2777
2789
عنوان

تا حالا شده از خوب بودن و خوبی کردن خودتون پشیمون شده باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من با مرگش اروم ميشم چون تنها ارزوم اينه ك بذاره ما بى غم و غصه و باارامش با شوهرم زندگى كنيم اخ ...

خدا کمکت کنه، نمی دونم اینا چی می خوان از جون بچه هاشون 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
خدا کمکت کنه، نمی دونم اینا چی می خوان از جون بچه هاشون 

بخدا اينقدر دلم گرفته دلم ميخواد ب شوهرم بگم شب ساعتاى دوازده منو ببر امامزاده خودت بيا خونه بعد اذان بيا دنبالم اما ميدونم الان ميگه نه بگير بخواب😞😞

بخدا اينقدر دلم گرفته دلم ميخواد ب شوهرم بگم شب ساعتاى دوازده منو ببر امامزاده خودت بيا خونه بع ...

حالا بهش بگو، به یه زبونی بگو که قبول کنه ببرتت. بگو می خوام برم دعا کنم کارات راه بیافته خخخخخخخخخخ

يه دنده و لجبازه مثل كش شلوار ب من اويزونه مطمئنم نميذاره برم😞

برو حمام یه دل سیر گریه کن زیر دوش آب و بیا بیرون زندگیتو بکن، روزگار قشنگی نیست نذار افسردگی بدترش کنه. 

برو حمام یه دل سیر گریه کن زیر دوش آب و بیا بیرون زندگیتو بکن، روزگار قشنگی نیست نذار افسردگی بدترش ...

ميدونى من وقتى غمم زياده اصلا نميتونم گريه كنم مشكلم همينه😞

پارسال يه اتفاق بد افتاد ك مامانم دوراز جون تا پاى مرگ رفت بيمارستان بود همه زار زدن اشك ريختن اما من فقط نگاشون ميكردم حتى حرف نميزدم غذا نميخوردم خواب نميرفتم شب خواهرم بيدار شد بچه شير بده ديد من نشستم زل زدم بهشون انچنان زد تو گوشم ك از صداش بچه از خواب پريد گفت گريه كن توروقران گريه كن زدمت ك گريه كنى حرف بزن زدمت ك فحشم بدى اين سكوت منو ميترسونه ميترسم بخوابى ديگه بيدار نشى ميترسم سكته كنى گريه كن خالى شى اما من نتونستم😞

الانم نميتونم بخدا غمام يه درياس تجربه گرفتم هر چى غمام بزرگتر باشه احساس من كمتر ميشه يعنى احتمال گريه كردن ب صفر ميرسه واسم

ميدونى من وقتى غمم زياده اصلا نميتونم گريه كنم مشكلم همينه😞 پارسال يه اتفاق بد افتاد ك مامانم دورا ...

عجب، شاید نوشتن و پاره کردن یا سوزوندن نوشته هات بهت کمک کنه، به هر حال تو باید یه راهی برای جریان پیدا کردن احساساتت پیدا کنی، من موافقم با خواهرت که حبس کردن این حجم از احساسات منفی خطرناکه. جیغ بزن گریه کن بزن یه یزی را بشکن، موهاتو کوتاه کن، یه طوری خشمت را بریز بیرون. انشالله خدا بهت کمک کنه، 💝

چشم عزيزم يه راهى واسش پيدا ميكنم شمام واسم دعا كن ك سخت محتاج دعام❤️

چشم دختر خوب محتاجیم به دعا 💖

سلام عزیزم من تاپیک های قبل ات رو خوندم  میتونم ازت بپرسم مشکل و مریضی همسرت چیه؟

سلام عزیزم، نبود اسپرم متاسفانه 

ان شالله خدا کمک کنه متاسف شدم از طب اسلامی استفاده کردین  من و همسرم غر دو مشکل داشتیم..با ...

چه خوب عزیزم برات خوشحالم💖 انشالله در پناه خدا و در سایه وجود پدر و مادرش بچه خوشبختی باشه 😘😍 میگن آرزوها مثل چک دو امضائه هستن، یک بخشیش فقط دست ما هست، امضای دیگه اش دست خداست، هر کاری هم بکنیم تا نخواد و امضا نکنه اون چک پاس نمیشه و آن آرزو برآورده نمیشه. توکل به خدا 😘😘😘😍 الان پست را می خونم می بینم خیلی حالم بد بوده اونروز ☺️🤗 همیشه به این بدی و ناامیدی نیستم. ولی گاهی ترس و غم و خشم همزمان حمله می کنه 😇 الان اوکی هستم، توکل به خدا 💖💖💝💖💝