2777
2789

شکمشو در جهت بر عکس عقربه های ساعت ماساژ بده 

چیزای ملین بده بهش

یکم کره رو روش پودر قند بریز بده بهش نوش جون کنه

چند وقتشه نی نیت ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شیر خودتو میخوره. شب چندتا آلو بشور بریز تو یه لیوان آب بذار تو یخچال. صبح ناشتا بخور.

اگه چند روز دفع نداشته باشه باید حتما ببریش دکتر.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
۴ ماهه.کم اشتها شده خیلی

خو پس شکمشو ماساژ بده

پاهاشم تا کن از زانو و به صورت دایره وار روی شکمش ماساژ بده

یکم پودر قند روی کره بریز بده نوش جون کنه 

ان شاالله حل میشه ؟

راستی شیر خودتو میدی ؟

اگه شیر خشک هس و تازگیا اینجوری شده ممکنه از اون باشه و مارکشو عوض کنین 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خو پس شکمشو ماساژ بده پاهاشم تا کن از زانو و به صورت دایره وار روی شکمش ماساژ بده یکم پودر قند روی ...

شیر خشک دادم یروز قبل اینکه ایجور بشه .چند بار دادمش.ولی قبلا هم میدادم بهش.البته مخصوص رفلاکس دادم بهش. شیر خودمم میدم