2777
2789
عنوان

اگه‌به عنوان ی دختر از کسی خوشت بیاد بهش مبگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بدتربیت شدن 

نه اینطوری نیست  اخه همه که یه جور تربیت نمیشن

کلا تو ذات مرد هاست  کاریشم نمیشه کرد

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

تا در شرایط قرار نگیرم نمیتونم با قاطعیت بگم. 

من به همه توصیه میکنم اگه از کسی خوششون میاد خب به طرف بگن، و درگیر این کلیشه های منسوخ نباشن که بعدها حسرت بخورن. اینکه میگن دختر باید خواسته بشه و این حرفا واسه دهه 40 بود. 

اما خودم میدونم شخصیت خیلی مغروری دارم و شاید اینکارو نکنم

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

من ازت خوشم میاد

حس خوبی بهت دارم

بنظرم میتونیم داستان خوبی داشته باشیم

نظر تو چیه؟

والا😐

قال قضیه رو بکنید بره بابا رو دلتون نمونه

بعدا بخاطر اینکه واسش تلاش نکردین حسرت میخورین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اگر به درجه بیقراری برسم واسش آره بهش میگم...برامم مهم نیست نتیجه ش چی میشه..ولی حتما بهش میگم تا به قول دوستمون حداقل به دلم بدهکار نباشم

سَلامُ لِلَّذینَ اُحُبُّهم عَبَثًا...
من ازت خوشم میاد حس خوبی بهت دارم بنظرم میتونیم داستان خوبی داشته باشیم نظر تو چیه؟ والا😐 قال ...

چقد خوب گفتی کاش همینقدر ساده بود

دلم میخواد بهش بگم دلم میخواد بیشتر از ی دوست باشم

😢😢😢😢

اصلا به گفتنش فکر هم نکن حتی اگه بهش برسی هم خدای نکرده مشکلی داشته باشین تو زندگی سر کوفت بهت  میزنه نگو عزیزم زن نازه مرد نیاز کاری کن بدون گفتن حستو بفهمه 

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی 
چقد عاشقانه بودین😍

اره لحظه ای عاشقانه ای بود هیچ وقت جفتمون فراموش نمی‌کنیم 

😍⁦❤️⁩

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ازت خوشم میاد حس خوبی بهت دارم بنظرم میتونیم داستان خوبی داشته باشیم نظر تو چیه؟ والا😐 قال ...

خخ حالا یا قبول میکنه و کمی فیس میده واس خودش     یا خره قبول نمیکنه

اما حسرت بعدش میارزه

ولی خب کم پیدا میشن خانمایی که بگن

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
خانومي ببين طرف لياقت داره يا نه من خودم حتي دوست هم نبودم باهاش توي محله مون شاگرد مغازه بود ومن ...

خیلی پسر خوبیه سر به راهه شیطون هس ولی هرز نمیپره انقدر محترمانه باهام رفتار میکنه حسودیم میشه کسی دیگه دستشو بگیره