2777
2789
عنوان

اگه‌به عنوان ی دختر از کسی خوشت بیاد بهش مبگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم ۲ سال درگیرم بود اما من بهش بی محلی میکردم یه روز که خیلی از شماره دادناش خسته شده بودم بهش گفتم باید رسما ازم خواستگاری کنه اونم قبول کرد

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

منم اول به همسرم پیشنهاد دادم چند ماه با هم حرف زدیم بعد من کنار کشیدم بعد از چند ماه دیگه خودش اوند خواستگاریم و یک ماه التماسم کرد تا بهش جواب مثبت دادم . اگه بهش علاقمو نمیگفتم همیشه  حسرت میخوردم که چرا بهش نگفتم . چون وقتی باهاش ازدواج کردم بهم گفت که از 15 سالگی منو میخواسته ولی چون میترسیده بهش جواب رد بدم هیچوقت پاپیش نمیداشته.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
چطور بود رابطه تون قبلش،چجوری گفتی واکنشش چی بود

ما عزیزم عین شما دوتا دوست بودیم 

تا اینکه یه روز دیدم داره می‌ره خب دوسش داشتم میدونستم دوستم داره اما نمیگه 

بالاخره دل و زدم به دریا و تو آخرین لحظه گفتم عاشقتم لعنتی 

واکنش این بود که پنچ دقیقه تموم مات من و نگاه میکرد 

بعدش بغلم کرد گفتم منم دوست دارم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مستقیم نمیگم ولی یجوری رفتارمیکنم متوجه بشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نه نمیگم  به نظرم مردا کلا خود زه خود اعتماد به نفسشون بالاست و جنبه ندارند  خدا به داد او ...

چون بدتربیت شدن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین