2789
عنوان

بیایید دلداریم بدید

59 بازدید | 11 پست

سلم خانما دندونم درد میکنه فک کنم نیاز به عصب کشی داره بعدازظهر میخوام برم دندو پزشکی خیلی میترسم

یه چیزی بگید استرسم کم بشه

همه ترسم برای اون آمپول بی حسیه ست  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
عصیب کشیه دیگه درد و خونریزی داره یک ساعتم دهنت سرویسه بس که بازه دلداری چی بدیم؟

واااااااااااااااااااااااای خدایا  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لعنتي من طاقتشو ندارم😂

منم ندارم  

هیچی نیست بابا نه سوزنش درد داره نه بعدش به محض خروجت از مطب یک مسکن  قووووی من اسمش یادم نیست نوافن بود چی بود سوال کن چون یادم نییت دقیق اینووخوردم اروم و ریلکس بود یک دونه اسمره بی حسی هم بزن  روش قبل سوزن راحت برو بخواب 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
واای .من چی بگم ک ۴ تا دندون عقل نهفته دارم ک باید جراحی شه ...عصب کشی اونقدرام سخت نیست نگران نباش& ...

انشاالله ک همینطور بشه  

هیچی نیست بابا نه سوزنش درد داره نه بعدش به محض خروجت از مطب یک مسکن  قووووی من اسمش یادم نیست ...

مرسی عزیززززم از دلداریت  

مرسی عزیززززم از دلداریت    

فقط دلداری نیس حقیقت محض به توصیه ام گوش کن😚😚😚😂😂

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
فقط دلداری نیس حقیقت محض به توصیه ام گوش کن😚😚😚😂😂

بازم ممنون