2789
عنوان

چله قرار عاشقی

1601 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها.براتون یه سری کانال گذاشتم که هر چی بگم خوبه کم گفتم.خانم دکتر مظاهری یه سری چله دارن که هم برای خودسازی هست هم معنویت رو در زندگی زیاد میکنه و هم روابط با همسر رو بهبود میده.حتما ببینید.خیلی ها از تاثیر این چله ها در زندگیشون گفتن.که به بن بست رسیده بودن و زندگیشون تغییر کرده با این چله ها.لطفا به خاطر خودتون ببینید.

بسم الله الرحمن الرحیم 🌹شروع مجدد چله های قرار عاشقی@chele_aval_ghararasheghiتکرار چله اول@chele_dovom_ghararasheghiتکرار چله دوم@chele_sevom_ghararasheghiتکرار چله سوم@chele_chaharom_ghararasheghiتکرار چله چهارم🌹این پیام رو برای دوستان خودتون ارسال کنید 😍✅چله پنجم 😍به زودی در کانال مرجع قرار عاشقی ⬇️https://telegram.me/joinchat/BkhecTvs5lMBgQ_CW2cRVw ✅تاثیراتی که کاربران از اجرای چله ها در زندگی داشته اند. لینک گروه ⬇️⬇️⬇️https://t.me/joinchat/BkhecT86HCz4SlAnY0wiJA

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب واسه اومدن خواستگار خوب چیکار کنیم؟

با در نظر گرفتن این موضوع که خدارو شکر زیبا و خوش اندام هستم، دوتا ارشد دولتی دارم، وضع مالی خوبی داریم، مهربان و مودب و مردم دار هستم، خانواده فرهنگی، سادات هم هستم

اما ازدواجم جور نمیشه

خب واسه اومدن خواستگار خوب چیکار کنیم؟ با در نظر گرفتن این موضوع که خدارو شکر زیبا و خوش اندام هستم ...

باید بیای  تو کانال صوت های دکتر مظاهری رو گوش بدی.نه فقط واسه پیدا شدن خواستگار بلکه بهدخاطر آرامش خودت.به خاطر رسیدن به اهدافت.برنامه ریزیات.ارتباط خوب با دیگران.زیاد شدن معنویت در زندگی.

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی؟ اول وارد آدرس چله اول بشیم؟ بعد چیکار کنیم؟

وارد کانال که شدین دکتر مظاهری کاملا تو صوت ها توضیح میدن و توصیه ها و راهکار ها و تمرینات و گفتن.روزانه باید انجام بدید.بسیار موثر بوده هم باعث اعتماد به نفس و ارامش و خودسازی و آشتی با معنویت برای خودتون میشه هم برای بهبود روابط با همسر.خیلی ها گفتن که از طلاق برگشتن و شوهرشون تغییر کرده

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی؟ اول وارد آدرس چله اول بشیم؟ بعد چیکار کنیم؟

@chele_aval_ghararasheghi

این چله اول هست.از صوت روز اول چله شروع کنید. البته همزمان چله های دیگه هم میتونید باهاش هماهنگ انجام بدید.چله پنجم هم داره شروع میشه.