2777
2789

من ازوقتی که باردارشدم ترشحاتم سبزه..همون اولش به دکترم گفتم کشت ادرار برام نوشت ..عفونت نداشتم...ولی الان تو 3ماهم ادامه داره..دکترم گف اشکالی نداره...عفونت نداری طبیعیعه..سوزش ندارم

عفونت واژن داری ربطی به ادرار نداره که توی ادرار عفونت ادراری مشخص میشه نه عفونت واژن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبارداری چطور رفع میشه؟؟چیکارش کنم..دکترم چیزی نگفت ..گف بعد 3ماهگی رفع میشه

با شیاف کلوتریمازول رفع میشه چیز خطرناکی نیست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
توروخدا اگه میدونی بهم بگو..راهنماییم کن..

نگران نباش من داشتم خارشم داشتم با شیاف کلوتریمازول شبیه قرص هست دو دوره استفاده کردم رفع شدش

باید حتما دکترم تجویز کنع؟؟یا چی؟؟

برای من دکتر تجویز کرد 

چندماهت بود ...دکترت تجویز کرد عزیز

من یه بار ۳ماهگی داشتم یه بارم دو هفته پیش

من هتوز 3ماهم تموم نشده ...شما 3ماهت تموم شده بود؟؟

یادم نیست ولی نگران نباش چون اصلا چیز خطرناکی نیست من خارش داشتم اذیت میشدم

یادم نیست ولی نگران نباش چون اصلا چیز خطرناکی نیست من خارش داشتم اذیت میشدم

اخه..همش رو دستمال ترشحات..چسبناک سبز رنگ...سر دخترم..یاسفید بود یا زرد...به این دلیل میترسم ازاون اولشم که فهمیدم باردارم سریع به دکترم گفتم..همش میگه رفع میشه....عزیزم دکترت به شمام گفته بود خطرناک نیس؟؟اخه منم اولش خارش داشتم..ولی فقط دامن بدون شورت توخونه میپوشم بهترشدم