2777
2789
عنوان

مغازه زدن خونه مادرشوهر

630 بازدید | 24 پست

سلام خانومای نی نی سایتی 

سر خونه مادرشوهرم یه مغازه داره. مادرشوهرم الان برا خودش جنس ریخته و درامد داره. جدیدا مریض شده و میخاد مغازه شو جمع کنه. درامدشم خوبه. مادرشوهرم گفت بیا جنسای تو مغازه رو ب قیمت خرید بردار . کرایه مغازه هم نمیخاد ک بدی. یه مساله ای هم این وسط وجود داره . مادرشوهرم خیلی تو زندگی مون دخالت می کنه کلا اخلاقش اینطوریه. دوتا عروس دیگم داشته ک طلاق گرفتن . حالا موندم برم مغازه بزنم و درامدی داشته باشم در کنار مادرشوهرمم یکسره دوروبرمه  و باید تحملش کنم یا برم بشینم سر خونه زندگیم و روال قبل رو ادامه بدم. کمکم کنید تصمیم عاقلانه ای بگیرم.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو عزیزم چیکار به زندگیت داره 

به نظرم خیرخواهته که اینطور گفته بهت

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
برو عزیزم چیکار به زندگیت داره  به نظرم خیرخواهته که اینطور گفته بهت

خیلی بین من و شوهرم اختلاف درست کرده. سرمسائل الکی مارو نزدیک جدایی کشوند چن بارم مارو از خونه ش بیرون کرد.

آرامش زندگیم نصف هم کمتر میشه . از این میترسم نتونم ب خونه زندگیم برسم چطوری مدیریتش کنم ؟

به راحتی ...من هم کارمندم هم درس میخونم هم یکسره مهمون دارم ...نه تنها من ..اینهمه خانم شاغل ..تازه شغل شما دست خودته و محیطش ارامتره ..من دادگستریم 70 درصد انرزیم میره واسه حفظ ارامشم 😂😂😂اصلا نگران نباش برو حتما حتی شده واسه یه مدت ...

آرامش زندگیم نصف هم کمتر میشه . از این میترسم نتونم ب خونه زندگیم برسم چطوری مدیریتش کنم ؟

عزیزم مثل اینکه دلت به نرفتنه و امدی اینجا مهر تایید بزنن  

خب مایی که شاغلیم تا 6 عصرم بیرون از خونه ایم چیکار میکنیم

و خدایی که بشدت کافیست... 
مادرشوهرم گفت بیا شریکیمون مغازه بزنیم گفتم نه من حوصله نسیه ندارم ..چون ی اخلاقی داره جنسارو میبخشه ...

نه مادرشوهر من خیلی خسیسه. نسیه نمیده