2777
2789
عنوان

لطفا برای انتخاب رشته کمکم کنید خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 39 پست
چرا داره من دقیقا همون ۲۱ سالگی قبول شدم ...بمون تلاش کن.ولی رشته ای نرو ک آینده نداره.همشون خوبن من ...

مرسی از راهنمایی هاتون.میشه حقوقتونم بگید ،لطفا

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم اجباره.ولی من خودم چادری بودم و برام سخت نبود...بعد اینکه ازدواج کردم چادرو گزاشتم کنار😂

فقط ۴ سال دانشگاه؟ یا بعد اونم گیر میدن سرکار؟

معلمای ما که اکثرا چادری نبودن،قرتی هم بودن

فقط ۴ سال دانشگاه؟ یا بعد اونم گیر میدن سرکار؟ معلمای ما که اکثرا چادری نبودن،قرتی هم بودن

اره بابا میری سرکار بستگی ب مدیرتون داره...منک با تیپ رسمی میرم ..حوصله چادر ندارم

می ارزه ب همه سختگیریاش...بخون پشیمون نشی

اسم رشته ی زبان ش، آموزش زبانه، دبیری زبان نیست

(فک کنم ریاضی و فیزیک و ادبیات و ابتدایی هم اسمش آموزشه بجای دبیری)ابنم یه ذره دلسردم میکنه، اسمش دبیری بود باکلاس تر بود، البته همونه دیگه

صد درصد دبیری

برای یه خانوم فرهنگیان عالیه

من خودم تجربیم و کنکور دادم 

عاشق روانشناسی بودم 

ولی بعد تحقیق دیرم بازار گار نداره 

من دبیریم نمیخوام چون اعصابشو ندارم 

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین