2777
2789
عنوان

لطفا برای انتخاب رشته کمکم کنید خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم ۴ بار کنکور تجربی دادم تا معملی قبول شدم.دتتر خالم سال اول رفت روانشناسی و چقد بمن تیکه اندا ...

من یه سال پشت کنکور موندم، با این حساب ارزششو داره یسال هم بمونم،

راستی مگه شرط سنی نداره دانشگاه فرهنگیان

الان ۲۲ ساله شرط سنیش

تو دبیری ها بنظرتون کدوم بهتره از بین اینا

،زیست، زبان، ادبیات، ابتدایی ؟؟

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
من خودم ۴ بار کنکور تجربی دادم تا معملی قبول شدم.دتتر خالم سال اول رفت روانشناسی و چقد بمن تیکه اندا ...

حقوقشون چقدره تو دوره دانشجویی؟ ۵۰۰ یا ۷۰۰؟

بعد فارغ التحصیلی چطور؟

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
من یه سال پشت کنکور موندم، با این حساب ارزششو داره یسال هم بمونم، راستی مگه شرط سنی نداره دانشگاه ف ...

چرا داره من دقیقا همون ۲۱ سالگی قبول شدم ...بمون تلاش کن.ولی رشته ای نرو ک آینده نداره.همشون خوبن من ب زیست علاقه داشتم که سال ما فقط آموزش ابتدایی گرفتن.دبیری ظرفیت نداشت.آموزش ابتدایی یکم حوصله بیشتر میخاد ولی حقوقشم خب بالاتره.دبیری هم بستگی ب روحیه خودت داره .چون اکثر دبیرستانی های حالا جواب دبیرارو میدن😅...کلا استخدام فرهنگیان بشی آیندت خوبه 

حقوقشون چقدره تو دوره دانشجویی؟ ۵۰۰ یا ۷۰۰؟ بعد فارغ التحصیلی چطور؟

من الان ۷۰۰ میگیرم ب طور میانگین.بعد فارغ التحصیلی هم ۲ تومن و ب مرور زیاد میشه...ب حقوق فک نکن خیلی...مهم شان اجتماعی هست و اینکه حداقلش از نظر مالی مستقلی و شعل راحتی هست.خداروشکر راضیم از همه چیزاش .فقط ی خورده ب حجاب سخت میگیرن ک باید چادری باشی تو محیط دانشگاه