2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمایل به مردایی که خیلی از خودم بزرگترن ۲۰-۳۰ سال بزرگتر 😞😞😞

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

یبار به شددددت شوهرم مست بشه و حرف از زیر زبونش بکشم بیرون🤣🤣🤣 مثلا ببینم تو مخش چیا میگذره😁😁😁البته اهل مستی و مشروب و فلان نیستیم اصلا☺

خیلی فکرم زشته🤣🤣🤣🤣

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

تمایل شدید به گوشت قرمز و ماهیچه وای دلم میخ اد بعضی روزها بشینم گریه کنم انقدر دلم میخواد شوهرم ماهی سه کیلو گوشت گوسفندی و دو کیلو ماهیچه میگیره همیشه کم میارم 😢😢😢😢

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

من موقع رانندگی وقتی نزدیک گاردریل هستم  کشش زیادی دارم برای اینکه ماشین رو بکوبم به گاردریل .

یا موقعی که به یه پیچ میرسم اگر گاردریل داشته باشه دوست ندارم بپیچم . دلم میخاد مستقیم برم تو گاردریل. 

البته این حس رو در مورد دیواره های سنگی و سیمانی ندارم. نمیدونم چرا با دیدن گاردریل اینجوری میشم.  

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

اینکه ی متکا دارم که روش میخوابم بگو خب😁

بعد وقتیم میخوابم اب دهانم راه میفته😁

بگو خب

تمایل عجیبی دارم نشورمش وبا همون بوی اب دهانم بخوابم روش

خودمم ازینهمه تمایل کثیف در شگفتم😷

اولینباره اعتراف میکنم جایی فقط خودم وشوهرم میدونیم اینو😂

من موقع رانندگی وقتی نزدیک گاردریل هستم  کشش زیادی دارم برای اینکه ماشین رو بکوبم به گاردریل . ...

منم به بلندی میرم دلم میخاد خودمو پرت کنم😓

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

حس حسادت شدید نسبت به شوهرم دارم اصلا دوست دارم 1ثانیه از وقتش بدون من بگذره 

خودش میدونه از دوست داشتن زیاد اینطوری شدم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........