2777
2789

سلامتی همه عجیب غریبا 😂😂😂😂😂😂🍷🍷🍷🍷

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من موقع رانندگی وقتی نزدیک گاردریل هستم  کشش زیادی دارم برای اینکه ماشین رو بکوبم به گاردریل . ...

شما رانندگی نکن راحت تری 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

@خوشبخت۸  

@فآطی_جآنی  

@اوپرا  

@فانتوم  

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
سيرموني؟؟؟چي هست

وا.

یعنی کسی که هرگز سیر نمی شود. و اشتهای زیادی دارد

کلمه ی سختی نبود 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
واقعا شمام از مردای 30به بالا خوشتون میاد؟

۳۰ سال به بالا نه 

۳۰ سال ازم بزرگتر باشه 😞😞😞😞😞😞😞😞😞

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
خيليييي شديدددد مخصوصا حول و حوش 40 فك ميكنم خيلي گرم و پختن بلدن چكار كنن 

اره خیلی خفنن.خدایا ی شوهر تو این محدوده سنی به من بده.رفتارشون عاقلانس.پسرای زیر30 همشون بچن حوصله بچه بزرگ کردن ندارم😒

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫
۳۰ سال به بالا نه  ۳۰ سال ازم بزرگتر باشه 😞😞😞😞😞😞😞😞😞

نه دیگه این تمایل داره به سمت داغونی پیش میره😑😐

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫