2777
2789
عنوان

متاهلااا

271 بازدید | 24 پست

دوستان شما   تو خونه حوصله اتون سر نمیره  چه تفریحایی براشخصه خودتون دارین یا چه کلاسایی رو پیشنهاد میدین الان سه ماهه ازدواج کردم  خیلی حوصله ام پوکیده  چه کلاسایی میرین یا چ پیسنهادایی دارین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۴ماهه ازدواج کردم.فعلا تو این چهارماه خونه مامانم و مهمونی و گردش بودم تا از مهرماه برم دانشگاه

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
من اصلا حوصلم سرنمیره و از خدامه همیشه تنها باشم

منم😂😂اصلا احساس تنهاایی نمیکنم

اتفاقا تنها راحت ترم

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝

نه حوصله ام سر نمیره. وقت هم کم میارم

ولی این تفریحات رو در نظر داشته باش:

ورزش توی خونه، فیلم

کلاس هم یه چیزی برو که پس فردا به دردت بخوره. بافتنی و گلسازی و قالیبافی و این چیزارو بریز دور. اینارو با نت هم میشه یاد گرفت

حسابداری، گرافیک، خیاطی درست و حسابی، از این چیزا برو

من میرفتم دانشگاه ٬ باشگاه ٬ کلاس سفالگری با دوستم میرفتم بیرون . بعد تموم شدن دانشگاه هم میرفتم سر کار ٬ الانم ک سرم با پسرم گرمه تفریح حال حاضرم ک خیلللللییییی حالمو خوب میکنه باشگاس 

صب باشگا ساعت ۲ کلاس شنا

۴ونیم میخوابم تا ۵ونیم شیش بعدم شام و بازی ب پسرم

اگه وقت کنم یکم اون وسطا دکوپاژ انجام میدم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇