2777
2789

میخوام بدونم شما بعنوان عروس تو مراسم چقد گریه کردید

یا زمانی که شنیدید خبر فوتشون رو چه عکس العملی نشون دادید

بگید که زمان حیاتشون رابطتون با هم چطور بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم فوت شد زنداداشام همه با چادر اومدن 

زنداداش اولیم چون دختر عمومه گریه کرد 

زنداداش اخریم تازه عروس بود چند ماهه 

خیلی گریه کرد 

دوتا دیگه از زنداداشام گریه نکردن ولی کار کردن تو مراسم 

رابطمون خوب بود پدرشوهرم فوت کرد گریه سر قبرش زیاد کردم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
وای خدا😂😂😂

نمیدونم چه مرضیه😭

اصلا بلد نیستم بشینم توی مجلس ختم حالا بگو برو توی مجلس مسخره بازی وخندوندن بقیه میرم همرو منفجر میکنم ومیام😂

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
ای وای😁😁

من زنده هستن نمیدونم چکارمیکنم ولی من فقط یه چیزروهمیشه دوست ندارم ببینم اشک شوهرم غم اون داغونم میکنه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

زندن خداروشکر پدر شوهرم رو دوس دارم ولی مادر شوهرم یچیز دیگه است بهش فکر کردم بغضم گرفت آخه دختر عمو هم هستیم روابطمون جدا از این حرفاست

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍