2777
2789
عنوان

زیارت عشورا و عجائب

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 49 پست
چراباخوندن اسمش قلبتون تندتر زد

یاد یه کسی افتادم😔

هنوز قلبم داره تند تند میزنه

فکر میکنم قشنگ ترین اسم دنیاس

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم فکر میکنم خیلی سخته  هی با خودم میگم این هفته شروع میکنم ولی .... شما که شروع کردی به ...

اون آیه هایی که قراره صدبار بگی واقعا سخته

بعد نمازصبح اول وقتش سخته واینکه اگه خواب بمونی و قضابره چله باطلِ و باید از اول شروع کرد

غیبت نکردن،حجاب کامل،دوری از گناهایی که مثلا آهنگ گوش دادن هم جزشونه

من از پسش برنیومدم😑

صُلح طلب😎✌🏻ولی جَنگ بَلد😈👊🏻
یاد یه کسی افتادم😔 هنوز قلبم داره تند تند میزنه فکر میکنم قشنگ ترین اسم دنیاس

الهی بمیرم برات میفهممت ،اخه اینجور خیلی اذیت میشی یه اسم توهمه جا هست خیلی میشنوی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
الهی بمیرم برات میفهممت ،اخه اینجور خیلی اذیت میشی یه اسم توهمه جا هست خیلی میشنوی

دور از جونت 

قربونت برم مهربون❤

متاسفانه زمان میبره تا فراموش شه😔

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

تا چهل روز هر روز بعد از نماز مغرب و عشا خوندم هنوزم چله تموم نشده بود كه حاجتمو گرفتم 

خوشبحالتون❤منم میخوام چله حدیث کسا و زیارت عاشورا به روش معمولی رو شروع کنم

البته چله بسم الله الرحمن الرحیمم دارم

چله سوره حشر هم دارم

خداکنه جواب بده

صُلح طلب😎✌🏻ولی جَنگ بَلد😈👊🏻
نایب بگیرید یکی براتون بخونه  وابنکه بغیر از خانواده خودتون کسی خبر دار نشه که تو چهله ا ...

من انجام دادم اثر نداشت برام شاید حکمتی بوده...نمیدونم

#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....
دور از جونت  قربونت برم مهربون❤ متاسفانه زمان میبره تا فراموش شه😔

بهش فکرنکن سخته میدونم الخصوص ادم حتی باینفردیگه دوست شه عاشق شه بعدازدواج ببینه اخلاقش بد بوده وبشنوه اونطرف باخانمش خیلی خوبه اونوق همیشه فکرش پیش اون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
خوشبحالتون❤منم میخوام چله حدیث کسا و زیارت عاشورا به روش معمولی رو شروع کنم البته چله بسم الله الرح ...

بسم الله الرحمن الرحيم هم شنيدم خيلي خوبه ولي نميدونم چطوريه و چند تا بايد بگم